În Paris se lansează un salon de nunţi exclusiv pentru gay

Distribuie

După ce în urmă cu ceva timp, în Franţa au fost legalizate căsătoriile între persoanele de acelaşi sex, homosexualii şi-au dorit şi un salon de nunţi ca la carte, unde să poată găsi tot pentru o nuntă ca-n poveşti. Oameni de afaceri s-au grăbit să facă acest vis realitate, astfel, foarte curând va apărea şi primul salon de nunţi pentru gay.

„The G-Day” – aşa se va numi salonul de nunţi dedicat gay-lor, primul în Paris. Acesta este construit în interiorul centrului cultural Le 8 Valois, aproape de Louvre. Lansarea oficială este preconizată până la sfârşitul acestei luni. Tinerii însurăţei vor putea să-şi aleagă nu doar costumele şi decorul pentru ceremonia de nuntă, dar şi să profite de serviciile agenţiilor de nuntă, fotografilor şi stiliştilor.

Creatorii salonului au afirmat că multe brand-uri franceze au avut marea dorinţă să participe la lansarea salonului de nunţi pentru gay.

Salonul de nunţi – nu este singura noutate pentru gay. De curând, doi avocaţi francezi au lansat un site, unde prestează servicii de intocmire a documentelor pentru divorţul perechilor de gay.

Legea care a aprobat persoanelor de acelaşi sex să se căsătorească şi să adopte copii, a fost aprobată de Parlamentul Franţei pe 23 aprilie curent.


Distribuie