În ce poziţii fac sex femeile BUNE LA PAT

Distribuie

Orice femeie bună la pat ştie cum să se poziţioneze, pentru a obţine plăcere maximă. În viziunea bărbaţilor, cele mai fierbinţi momente cu iubita sunt cele în care…

În 1988 un sexolog a descoperit tehnica CAT, prin care femeile pot atinge orgasmul mult mai uşor. Este vorba de modificarea poziţiei misionarului. În poziţia tradiţională a misionarului bărbatul se mişcă înainte şi înapoi, ceea ce nu provoacă femeii senzaţii prea intense. Tehnica CAT este o variaţie a acestei poziţii noteaya unica.ro.

Data viitoare când vă aflaţi în poziţia misionarului, aşează-ţi mâinile strategic pe posteriorul iubitului tău şi trage-l mai sus peste tine! Idee este ca baza penisului său şi osul pubian să ajungă în dreptul clitorisului tău. Mai apoi, îndeamnă-l cu mâinile să se mişte uşor, cu mişcări circulare, nu înainte şi înapoi. În acest fel transformi sexul într-o oază de plăcere. Iubitul tău va fi încântat să vadă cum atingi extazul.

Stând deasupra lui îi transmiţi că te simţi bine în pielea ta şi că vrei să-i oferi câteva clipe magice, în care nu trebuie decât să stea şi să te admire. Cu alte cuvinte, îi dai de înţeles că eşti pusă pe fapte mari!

Ca să te simţi excelent fiind atât de expusă privirilor lui e important ca poziţia să te incite suficient de tare, pentru a scăpa de orice inhibiţii. Merită să o încerci în două variante:

Cu faţa la el: pentru senzaţii inedite şi foarte intense, rămâi sprijinită în tălpi deasupra lui. Întinde mâinile în faţă şi roagă-l pe iubitul tău să le întindă pe ale lui, pentru a-ţi oferi un punct de sprijin. Mai departe, mişcă-ţi şoldurile când sus-jos, când circular. În acest fel testezi sensibilitatea vaginului tău, iar iubitul tău va atinge extazul fără să se mişte niciun pic!


Distribuie
..