Iubesc 2 bărbaţi. Pe care să-l aleg?

Distribuie

Nu de puţine ori am auzit istorioare care au drept subiect principal bărbaţii. Nu este o noutate faptul că o femeie poate iubi 2 bărbaţi. Acest lucru ţi se pare normal până în momentul când eşti nevoită să faci o alegere. Deci, îţi plac 2 bărbaţi: pe care să-l alegi?

I.Nu există o reţetă care îţi garantează alegerea corectă. De fapt, o femeie iubeşte un singur bărbat. Celălalt poate fi adorat, apreciat şi respectat. De cele mai multe ori femeile confundă lucrurile şi egalează iubirea cu starea de confort. Este adevărat, confortul e important dar nu oferă dragoste.

Psihologii afirmă că iubirea nu este un sentiment pe care să îl putem evalua cantitativ, iar din acest motiv, sentimentele pot deveni complice în viaţa unei persoane. Fiecare din noi căutăm să ne împlinim într-o relaţie, găsind lucruri de care avem nevoie: unii caută o persoană care să îşi asume responsabilitatea în locul lor, altele poate, dimpotrivă, caută pe cineva pentru care să îşi asume responsabilitatea.

II. Într-o relaţie cu un bărbat ori iubeşti, ori nu iubeşti. Nu este adevărat când spui lucruri de genul: îmi place acest bărbat pentru că îmi oferă 1, 2, 3 iar celălalt îmi place pentru că îmi oferă 4, 5, 6. Nu alegi bărbaţii doar pentru unele calităţi. Iubirea nu poate fi perfectă: ea creşte într-o relaţie.

III. Există tentaţii la tot pasul, e important să realizezi pe cine iubeşti cu adevărat. Când spui că-ţi plac 2 bărbaţi, de fapt, sau îţi place doar unul sau niciunul. A treia variantă nu poate să existe. În aşa situaţii, confunzi lucrurile: sau nu eşti sigură pe sentimentele tale sau nu ştii pe care să-l alegi şi dai vina pe ambii. Când o femeie ştie să facă diferenţa dintre tot ce poate oferi persoana iubită şi persoana cu care se simte confortabil, atunci va realize că, de fapt, iubeşte un singur bărbat.

Cele mai multe dintre noi, femeile, suntem dependente de dragoste şi căutăm mereu senzaţia de “fluturi în stomac”. Iată aceşti fluturi în stomac ne vor răspunde la întrebarea: “Pe cine iubesc, cu cine mă amăgesc”.


Distribuie
..