IMAGINI VIDEO EXCLUSIVE din sala de cursuri pentru sex oral din Chişinău. Cum arată şi ce poţi învăţa acolo

Distribuie

Recent, femeile din Chişinau, care vor să-şi îmbunătăţească viaţa sexuală, au primit o posibilitate inedită de a învăţa tehnici de sex oral. Deschiderea centrului de intruire a stârnit mari curiozităţi în rândul moldovenilor. Sala în care se organizează traininguri de predare a tehnicii sexului oral este una simplă, însă dotată cu toată tehnica necesară pentru o predare eficientă.

Cursurile se bazează nu doar pe teorie. Trainerii de la centrul de intruire sexuală „????.??”, demonstrează pe nişte  simulatoare speciale, care sunt punctele sensibile ale organului genital masculin şi în ce mod  trebuie excitat, pentru a satisface la maxim partenerul.

Pe lângă tehnicile de predare a sexului oral, centrul de intruire sexuală  mai oferă încă trei tipuri de cursuri

1. Cum poate fi obţinut orgasmului feminin.

2. Optimizarea orgasmului masculin.

3. Arta sexului tailandez.  Cursul presupune predarea masajului erotic de tip tailandez, care oferă senzaţii fantastice şi asigură un sex  mai calitativ.

Deşi, iniţial, femeile care vizitează astfel de cursuri sunt extrem de inhibate şi nu îndrăznesc să mânuiască uneltele specializate, ulterior însă, acestea se comportă mai  frivol. Până în prezent,  centrul de intruire sexuală a fost vizitat de peste 50 de femei.

Mai mult, organizatorii cursurilor de intruire sexuală  sunt  psihologi şi sexologi autohtoni care promit peste o lună, implimentarea unui nou curs, care presupune tehnici de sex anal.

Vezi în video care este atmosfera şi condiţiile în care femeile din Chişinău îşi perfecţionează aptitudinile sexuale:


Distribuie
..