Îl poţi cuceri în cinci minute! Iată câteva trucuri

Distribuie

Ai intrat în vorbă cu bărbatul viselor tale, dar acum începe partea cea mai grea: trebuie să-l cucerești în doi timpi și trei mișcări. Iată câteva trucuri utile.

Flatează-l

Încă din primele minute, e important să-i faci complimente. Și nu din cele gratuite. Laudă sincer, din inimă, ceea ce-ți place, ceea ce te atrage la persoana din fața ta, dar fără să o faci să se simtă prost sau să se jeneze.

Fă-l să vorbească despre viața profesională, despre pasiunile lui, și pune în valoare calitățile de care e nevoie pentru a desfășura astfel de activități.

Fii amabilă, surâzătoare, fără exagerări. Urmărește-i permanent reacțiile și ajustează-ți atitudinea. Nu vorbi mai mult decât el, lasă-l să se desfășoare.

Privește-l în ochi

Ochii sunt oglinda sufletului – și sunt cel mai scurt drum spre inima lui. Gesturile, cuvintele pot trișa, dar privirea nu. Când îi vorbești, punctează-ți frazele cu priviri elocvente – iar când vorbește, „soarbe-i” cuvintele din ochi.

Important e să urmărești și cum reacționează el: dacă vezi că-și ferește ochii, privește-l, dar numai la anumite intervale.

Ascultă cu inima

Pentru o bună comunicare, sensibilitatea contează mai mult decât inteligența. Empatia, capacitatea de a te pune în pielea celuilalt, este cheia unei relații echilibrate.

Când îți vorbește, ascultă-l cu inima. Înregistrează și informațiile pe care ți le transmite, dar și semnalele legate de dispoziția lui. Dincolo de cuvinte, vei afla dacă e trist, vesel, decepționat – și îi vei răspunde pe măsură.

Nu trebuie însă să fii de acord cu el în tot ceea ce spune sau face. Să nu-ți fie jenă să-ți afirmi deschis opiniile și sentimentele. Nu „mima” sentimentele și opiniile celuilalt, din simpla dorință de a-i face plăcere. Cu puțin excepții, bărbaților nu le plac femeile fără personalitate.

sursa: clickpentrufemei.ro


Distribuie
..