Iată cum îţi dai seama că vrea să îl inviţi în oraş

Distribuie

Ori este prea rușinos, ori nu știe dacă sunteți pe aceeași lungime de undă și se teme să facă primul pas. Totuși, n-ar vrea să te piardă și încearcă să îți „spună” că ar vrea să-l inviți tu în oraș.

Îți spune adesea că are timp liber

Nu mai sunt vremurile de așa natură încât să aștepți ca invitațiile să vină numai de la bărbați. Acum este perfect în regulă să îl chemi tu la întâlnire dacă îl placi și ai vrea să îl cunoști mai bine. Iar dacă el nu ar face primul pas – poate că îi este teamă de un răspuns negativ sau nu are destulă încredere în sine să vadă semnalele pe care i le transmiți tu – încearcă să îți arate că își dorește acest lucru. Iar atunci când vorbiți nu ratează nicio ocazie să îți spună cât de mult timp liber are la dispoziție, doar doar îți vine ție ideea să preiei frâiele.

Spune că are chef să meargă în X loc și nu are cu cine

De multe ori un bărbat încearcă să evite să cheme în oraș o femeie, cel puțin în mod direct. Așa că preferă să evite să spună el cuvintele acelea și face în așa fel încât ea să se… „auto-invite” în viața lui. Dacă aveți interese comune, cu siguranță va face rost de invitații, bilete sau află când și unde au loc anumite evenimente și îți povestește cu nonșalanță cât de mult i-ar plăcea să ajungă acolo doar că… nu are cu cine. Semn clar că vrea ca tu să faci acest pas pentru el.

Vorbiți foarte mult și des

Indiferent care ar fi canalul de comunicare – fie că vorbiți prin e-mailuri, că vă scrieți aproape non-stop pe Facebook sau vă trimiteți SMS-uri la orice oră – dacă vorbiți atât de mult și des este evident că nu vrea să rămâneți doar amici. În special dacă vă înțelegeți bine și în scris, probabil că puți față în față ați fi o explozie de discuții plăcute și momente distractive. Așa că dacă îl placi și vezi că nu doar îți răspunde la mesaje, ci preia și el inițiativa lor, atunci ai putea să preiei și tu inițiativa în viața reală și să îl inviți în oraș.

Dă semne clare că te place

Nu scapă nicio ocazie să te complimenteze și chiar câteodată te sună sau îți trimite mesaje în care îți povestește despre ceva ce tu i-ai menționat că îți place. Îți spune că îi face plăcere să stea de vorbă cu tine și chiar să te vadă – atunci când vă întâlniți întâmplător sau într-un grup de prieteni. Și totuși, de ce nu face primul pas? De teamă că îl vei respinge, așa că responsabilitatea rămâne a ta.

unica.ro.


Distribuie