Iată ce TREBUIE să faci pentru ca să nu mai suferi din DRAGOSTE în noul an

Distribuie

Noul an a venit deja, iar singura ta dorinţă este ca în plan sentimental să nu mai repeţi greşelile din trecut. Îţi doreşti să fii fericită, fără să mai treci prin acele perioade dureroase, provocate de despărţiri bruşte, în care tu ai rămas cu inima sfâşiată şi cu o neîncredere în bărbaţi.

Iată 5 sfaturi care să te ajute să nu mai suferi din dragoste în acest an:

1. Învaţă din greşeli

Înainte de a intra într-o nouă relaţie sau până ca lucrurile dintre voi să devină cu adevărat serioase, este bine să îţi faci o introspecţie şi să priveşti în trecut. Indiferent de motivul pentru care ai avut parte de dezamăgiri în amor, trebuie să fii conştientă de faptul că amândoi aţi purtat o parte din vină, scrie ele.ro

Deci asta înseamnă că şi tu ai făcut anumite erori care au dus la decizia lui de a pune capăt relaţiei.

Poate eşti impulsivă, poate ai tendinţa să îl controlezi exagerat, eşti posesivă sau prea retrasă. Oricare ar fi motivul, învaţă din greşeli şi noua ta relaţie va fi mai bună decât precedentele.

2. Alege cu grijă

Probabil ca până acum ai renunţat la ideea că vei întâlni bărbatul perfect. De ficare dată când te-ai îndrăgostit aveai impresia că l-ai întâlnit pe el, însă, inevitabil, urma o nouă dezamăgire.

Data viitoare încearcă să alegi mai înţelept, nu te mai aruncă în orice relaţie doar de dragul de a avea un partener. Evită să faci alegeri bazate doar pe anumite criterii, gen e bun la pat sau arată bine.

3. Testează-l mai întâi

Niciodată nu este bine să îi pui sufletul pe tava unui bărbat, cel puţin nu la început, până nu consideri că el este sufletul tău pereche. Specialiştii în relaţii de cuplu te sfătuiesc ca mai întâi să îi acorzi un ragaz de acomodare, aşa numită „fază de testare”.

La început totul este frumos, norişorii roz plutesc pe deasupra ta şi fluturii zburdă în stomac, însă în scurt timp nu va mai fi aşa.

De aceea, înainte să te îndrăgosteşti până peste cap vezi dacă sunteţi compatibili şi dacă ţi se pare că el este bărbatul potrivit pentru tine. În funcţie de asta ar trebui să alegi daca vei continua sau nu relaţia.

4. Acordaţi-vă libertatea de care aveţi nevoie

Dragostea poate fi sufocantă uneori, mai ales în situaţiile în care staţi mereu unul în sufletul celuilalt şi nu vă acordaţi o clipă de libertate reciprocă. Nu degeaba partenerii din relaţiile solide, care au trecut testul timpului, îşi alocă cel puţin o zi pe săptămână în care să fie despărţiţi unul de celălalt şi să se întâlnească doar cu proprii prieteni.

Ieşi cu fetele în club, la cumpărături, lasă-l să iasă cu baieţii la un meci de fotbal, o partidă de biliard etc. Când va veţi întâlni, iubirea voastră şi sentimentul de atracţie vor fi mai intense.

5. Încrede-te în instinctele tale

Un alt sfat de care trebuie să ţii cont este acela de a te încrede în instinctele tale atunci când începi sau eşti pe punctul de a începe o nouă relaţie. De multe ori, vocea interioara este cea care nu dă greş spre deosebire de vocea raţiunii. Dacă simţi că nu este bărbatul potrivit pentru tine, nu te implica mai mult decât este cazul şi părăseşte-l.

De exemplu, dacă vezi că bea mai mult decât este cazul la petreceri nu este cazul să te complici. Nu se va schimba niciodată, iar instinctul îţi va spune asta. Degeaba te vei automotiva să crezi că îl poţi schimba.


Distribuie
..