Iată ce plante sunt AFRODISIACE pentru femei

Distribuie

Aceste plante echilibrează organismul şi funcţionarea hormonilor şi au o serie de proprietăţi afrodisiace, care stimulează dorinţa sexuală şi care pregătesc organismul pentru actul sexual.

Dintre acestea enumerăm menta, pătrunjelul sau feniculul, care sunt extrem de benefice pentru femei pentru că au vitamine şi minerale esenţiale pentru o viaţă sexuală sănătoasă, scrie lyla.ro

Mentă

Menta stimulează simţutile, scade inhibitorii sexuali şi crează o atmosferă propice actului sexual. Dintre toate aromele, menta a fost folosită de sute de ani pentru a stimula dorinţa sexuală, în special în rândul femeilor.

Mentolul substanţa activă din mentă care are puternice proprietăţi stimulante, este un tip de alcool care oferă şi senzaţia de răcoare.

Totodată, uleiul esenţial de mentă oferă o senzaţie de excitare care face ca zonele erogene feminine să fie mult mai receptive.

Menta conţine şi vitamina A, vitamina C, mangan, fier, calciu, acid folic, potasiu, magneziu, acizi graşi omega 3 şi cupru, vitamine şi minerale esenţiale pentru o viaţă sexuală sănătoasă.

Pătrunjel

Principala calitate a acestei plante este capacitatea de a trata şi vindeca problemele tractului urinar care, dacă este afectat de vreo boală, poate cauza discionfort în timpul actului sexual.

Pătrunjelul conţine şi numeroase vitamine şi minerale care asigură funcţionarea corectă a organelor sexuale. Îmbunătăţeşte şi circulaţia sângelui către organele sexuale, ceea ce stimulează dorinţa sexuală.

De asemenea, patrunjelul ajuta la reglarea ciclului menstrual si la prevenirea anemiei, datorită cantităţilor mari de fier.

Fenicul

Feniculul este una dintre cele mai cunoscute plante aforidiziace, cu efecte puternice în special în rândul femeilor pentru că are anumite substanţe similiare cu hormonii feminini. Estrogenii naturali din fenicul stimulează dorinţa sexuală.

De asemenea, feniculul stimulează şi eliminarea grăsimilor din organism, ceea ce face ca femeile să capete mai multă încredere în ele şi în corpului lor. Feniculul poate fi folosit în salate, supe sau alături de peşte sau carne la cuptor.

 


Distribuie
..