Hrăneşte-ţi iubitul cu stridii, peşte şi carne de vită dacă vrei un sex de nota 10

Distribuie

O viaţă sexuală activă merge în pas cu un organism sănătos. Pentru a-ţi păstra sănătatea indiferent de vârstă, trebuie să ţii cont de alimentele pe care le consumi în fiecare zi. Creşterea libidoului sau menţinearea unei erecţii, sunt doar câteva dintre beneficiile unei alimentaţii sănătoase.

Iată de ce ai nevoie pentru a avea parte de o partidă de sex de nota 10:

Stridii – acestea sunt un bun aliat în alimentaţia bărbaţilor care îşi doresc o viaţă sexuală activă.

Fiind bogate în zinc, săruri minerale, ele favorizează producţia de testosteron – hormonul masculin. Stridiile sunt uşor de preparat şi pe deasupra, foarte gustoase. Încercaţi să le preparaţi mai des.

Peşte – Datorită faptului că peştele conţine mult calciu şi magneziu, în special somonul, este recomandată consumarea acestuia cât mai des. Peştele măreşte producerea de testosteron. În cazul bolnavilor de diabet , peştele facilitează controlarea nivelului de glucoză din sânge, acest lucru manifestându-se prin ameliorarea circulaţiei sangvine, fapt ce avantajează bărbaţii care au probleme cu erecţia.

Fructe – Cu o varietate de vitamine, fructele sunt necesare în consumul zilnic, dar şi pentru a vă menţine viaţa sexuală activă. Bananele, de exemplu sunt considerate sursa tinereţii la fel ca şi ananasul şi mango, deoarece conţin un ferment care ridică libidoul. Acestea sunt considerate, fructele care oferă o energie sexuală ridicată.

Produsele din Soia – reduc problemele asupra sănătăţii prostatei la bărbaţi. Consumul de brânză din soia măreşte pofta de sex. Consumaţi cât mai multă soia,  mai ales că e post şi bucuraţi-vă de o frumoasă partidă de amor.

Carnea de vită – Renunţă la prăjeli şi chipsuri, însă nu renunţa la carnea de vită care este bogată în vitamina B6, B12 şi în acid folic, vitamine care ajută la reducerea bolilor cardio-vasculare. Carnea de vită este de asemenea bogată în zinc, mineral cunoscut ca fiind suportul testosteronului.

 

Îmbogăţeşte-ţi viaţa sexuală consumând cât mai multe alimente sănătoase!


Distribuie