Horoscop: Iată cu cine trebuie să te cuplezi în 2014, ca să ai o relaţie PERFECTĂ

Distribuie

Anul 2014 se anunţă a fi unul dintre cei mai benefici pentru majoritatea zodiilor, din punct de vedere al dragostei. Cu toate acestea, astologii susţin că, deşi tentaţia tuturor nativilor de a se cupla destul de des este mare, aceştia ar trebui să fie atenţi cu cine fac acest lucru. Este important să cunoaştem care sunt zodiile care se potrivesc pentru fiecare nativ, din punct de vedere al dragostei, pentru anul 2014.

BERBEC

Pe berbeci îi aşteaptă un an cu adevărat bun când vine vorba de dragoste. Dacă se află într-o relaţie stabilă, atunci sunt sfătuiţi de astrologi să rămână cuminiţi şi să nu strice ceea ce au, scrie lyla.ro.  Dacă nu, pot să îşi facă de cap oricât de mult doresc, având în vedere că stelele le sunt favorabile. Cele mai bune zodii pentru o relaţie frumoasă pentru berbeci în 2014 sunt Gemenii şi Racii.

TAUR

Taurii vor avea un an destul de colorat din punct de vedere al dragostei. Vor avea multe experienţe iar la capitolul sex îşi vor da frâu liber fără să se gândească de două ori la consecinţe. Însă, pentru a avea parte de partide cu adevărat memorabile, sunt sfătuiţi să se cupleze cu nativi din Săgetător, Vărsător şi Gemeni.

GEMENI

Pe gemeni îi aşteaptă un an de calm la nivel sentimental. Dacă ultimii doi ani au fost cam zbuciumaţi în ceea ce priveşte viaţa lor sentimentală, anul 2014 are pregătită o perioadă mare de armonie. Cu toate acestea, în cazul în care vor dori unele escapade care să rămână secrete, sunt sfătuiţi de astrologi să aleagă nativi din zodiile Vărsătorului şi a Capricornului pentru a-şi realiza toate fanteziile.

RAC

Racii debordează de sete sexuală în 2014 şi stau cât pot de mult departe de relaţiile stabile. Au chef să experimenteze şi nu îşi doresc să aibă prea multe experienţe urâte pe plan amoros. Îşi asumă faptul că au chef doar de relaţii trecătoare, clandestine şi îşi aleg cu mare băgare de seamă partenerii. Cei care-i vor satisface maxim pe Raci sunt nativii din Leu, Gemeni sau Berbec.

LEU

Leii vor sta cuminţi în 2014 şi vor alege să îşi păstreze relaţia actuală cât se poate de pură. Dacă sunt singuri nu vor căuta prea multe escapade amoroase, însă nu se vor putea abţine când va veni vorba de unii nativi ai zodiacului. Astrologii îi sfătuiesc pe Lei să încerce să întreţină relaţii amoroase cu nativii din Rac sau Balanţă în cazul în care se simt prea singuri, pentru a avea un sentiment de împlinire în ceea ce priveşte dragostea.

FECIOARĂ

Fecioarele îşi dau frâu liber imaginaţiei sexuale în 2014. 2013 a fost un an în care au acumulat multă tensiune pe plan sentimental iar în 2014 vor face tot posibilul să se descătuşeze. Numai că dorinţa lor arzătoare pentru a face acest lucru poate să îi inducă în eroare şi să facă greşeli în alegerea partenerilor. Nativii din Fecioară sunt astfel sfătuiţi să se cupleze cu nativi din Vărsător sau Peşti sau Scorpion pentru a se simţi împliniţi.

BALANŢĂ

Nativii din Balanţă au un an exploziv la capitolul viaţă sentimentală. Vor dori să experimenteze totul la maxim şi să îşi demonstreze că sunt capabili să fie la fel de cuceritori ca înainte. De aceea îşi vor încerca norocul cu absolut oricine. Astrologii îi sfătuiesc să nu îşi înfrâneze aceste instincte, însă să stea deoparte de nativii din Scorpion şi Gemeni, care le pot da peste cap întreaga fiinţă.

SCORPION

Scorpionii au parte de un an zbuciumat la capitolul dragoste în 2014. Este posibil ca relaţia lor actuală să înceapă să dea semne că nu mai durează iar acest lucru îi va face pe scorpioni să caute alinare în braţele altor persoane. Sunt sfătuiţi să se retragă în braţele nativilor din Peşti sau Capricorn pentru a avea parte de ceea ce îşi doresc. A se feri de Gemeni este foarte indicat.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au parte de un an foarte calm pe plan sentimental în 2014. Se axează mult pe carieră şi lasă deoparte orice înseamnă relaţii sentimentale. Însă, din cauza apetitului sexual, sunt puşi în situaţia de a face alegeri oportuniste. Aşa că pentru partide sexuale care să îi descătuşeze cu adevărat şi fără să aibă nicio obligaţie după aceea, pot apela cu încredere la nativii din Gemeni sau din Fecioară.

CAPRICORN

Capricornii vor fi destul de agitaţi în 2014 la capitolul dragoste. Vor avea parte de surprize foarte multe şi foarte plăcute în ceea ce priveşte felul în care sunt percepuţi de persoanele de sex opus. Aşa că, dacă sunt singuri, vor avea instinctul de a experimenta destul de mult pe plan sentimental. Sunt sfătuiţi să înceapă relaţii cu nativii din Vărsător sau Peşti.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii nu vor căuta aventuri amoroase în 2014, însă acestea nu vor ezita să apară. Se vor feri de aceste posibile aventuri cu multă grijă, pentru că în 2014 sufletul lor va fi aproape de persoana iubită. Însă, dacă sunt singuri, sunt sfătuiţi să cedeze presiunilor amoroase primite din partea nativilor din Gemeni, pentru a avea un an minunat.

PEŞTI

Peştii au parte în 2014 de un an plin de oportunităţi sentimentale, însă stau departe de ele din motive doar de ei cunoscute. Dacă totuşi la un moment dat le vine cheful să intre într-o relaţie nouă, astrologii îi sfătuiesc să se apropie de nativi din Scorpion sau balanţă pentru a se simţi confortabil şi satisfăcuţi pe toate planurile.

 


Distribuie
..