Horoscop: Cei mai buni parteneri la pat, în funcţie de ZODIE

Distribuie

Ai o curiozitate nebună dar este încă prea devreme să ajungi cu iubitul tău la intimitate? Descoperă cât de buni sunt bărbații la pat, în funcție de zodie, și află ce trebuie să faci pentru a-i cuceri.

Berbec

Nativii din Berbec au personalități puternice, le place să dețină controlul și sărută foarte bine. Sunt un pic nerăbdători și egoiști pe plan sexual, ceea ce poate duce la probleme într-o relație, scrie fabuloase.ro

Pentru a seduce un bărbat din zodia Berbec, nu fi rușinoasă! Arată-i că ești inteligentă, fă-i complimente și dă dovadă de spontaneitate. Nimic nu stârnește mai mult interesul unui Berbec decât imprevizibilitatea.

Taur

Taurii sunt cea mai virilă zodie din tot zodiacul, iar din acest motiv sunt probabil cei mai buni la pat. Libido-ul lor pare inepuizabil și acordă o mare atenție preludiului. Pentru ei, o partidă de amor este precum o cină bună: un lucru de care merită să te bucuri pe îndelete.

Pentru a seduce un nativ din Taur, oferă-i o mulțime de cadouri și folosește-te de înclinațiile sale pentru senzualitate având mereu grijă să miroși frumos și să ai o piele cât mai fină.

Gemeni

Dacă îți plac bărbații inteligenți, atunci Gemenii sunt pentru tine. Sunt adevărați maeștri ai flirtului și te pot face să ți se aprindă călcâiele printr-o singură atingere. Sunt extrem de creativi în dormitor, așa că nu te  vei plictisi niciodată. Ai grijă ca nu cumva să se plictisească la rândul lor, pentru că au nevoie în permanență de situații și provocări noi.

Pentru a seduce un nativ în Gemeni, fă-i complimente, în special în privința inteligenței sale. Cere-le sfaturi și nu ai grijă să te ridici la înălțimea conversației.

Rac

Racii sunt zodia cea mai emotivă și mai sentimentală. Au nevoie de cât mai multă senzualitate în dormitor și o legătură emoțională puternică. Sunt foarte atenți cu partenerele lor, dar dacă le trădezi încrederea nu vor precupeți niciun efort pentru a se răzbuna.

Pentru a cuceri un nativ din Rac, încearcă să creezi o atmosferă cât mai romantică. Le place să ai grijă de ei și să îi resfeți.

Leu

Alături de nativii din Taur, cei din Leu sunt zodia cea mai bună la pat. Sunt foarte pasionali și au foarte multă încredere de sine. Își răsfață partenerele în permanență cu cadouri și sunt atenți la nevoile lor.

Să cucerești un nativ din Leu e simplu: tot ce trebuie să faci este să îi acorzi foarte multă atenție.

Fecioară

Nicio altă zodie nu îți va oferi la fel de multă atenție și nu te va face să te simți că ești centrul lumii. Nativii din Fecioară par calmi și calculați la suprafață, însă de fapt sunt extrem de senzuali.

Cu toate astea, Fecioarele nu reprezintă partenerii ideali pentru toată lumea, din cauză că sunt perfecționiști și te pot scoate din sărite dacă ești o persoană ceva mai dezorganizată.

Pentru a seduce un nativ din Fecioară, ai grijă să fii cât mai ordonată și mai disciplinată cu putință.

Balanță

Nativii din Balanță sunt foarte atenți și afectuoși cu partenerele lor. Le plac situațiile romantice, așa că fii răbdătoare și încearcă să le îndeplinești fanteziile. În dormitor, le place să experimenteze.

Pentru a seduce un bărbat din Balanță, comportă-te într-un mod cât mai romantic. Trebuie să fii sofisticată și suavă.

Scorpion

Scorpionii sunt cea mai sexuală zodie. Deși sunt foarte buni la pat, există riscul să te folosească pentru a-și satisface plăcerile carnale.

Au personalități magnetice, irezistibile, însă uneori sunt distanți din punct de vedere emoțional.

Nativii din Scorpion sunt extrem de greu de sedus, din cauză că le place să fie ei cei care cuceresc, iar șarmul și abilitățile de manipulare îi ajută din plin să facă asta.

Săgetător

Săgetătorii sunt o zodie ludică, chiar copilăroasă, așa că în plan amoros sunt mereu creativi. Sunt foarte deschiși la minte când vine vorba de noi experimente în dormitor. Pot fi însă nestatornici, pentru că se plictisesc destul de repede și sunt predispuși să-și dorească noi aventuri.

Pentru a seduce un Săgetător, atinge-l în zona taliei, a șoldurilor și a părții superioare a coapselor. De asemena, dă dovadă de o atitudine voioasă și de simț al umorului.

Capricorn

Nativilor din Capricorn le place să se îndrăgostească înainte să ajungă la pat cu cineva. Nu sunt foarte dispuși să încerce lucruri noi în dormitor, însă sunt parteneri stabili și devotați.

Pentru a cuceri un Capricorn, depune eforturi mari și nu te grăbi. Începe cu priviri galeșe și atingeri discrete, pentru a-i stârni interesul.

Vărsător

Un nativ din Vărsător te iubește pentru trupul tău și nu îi pasă dacă există o conexiune emoțional între voi înainte să ajungeți la pat. Sunt foarte pasionali în dormitor. Datorită naturii lor rebele, cu cât ai mai multe ciudățenii și capricii, cu atât te vor iubi mai mult.

Pentru a seduce un Vărsător, lasă-te cât mai greu cucerită.

Pești

Nativii din Pești au de oferit o relație amoroasă plină de plăceri și satisfacții fizice. Sunt foarte relaxați și deschiși și își doresc cel mai mult o parteneră fericită, stabilă.

Pentru a cuceri un bărbat din Pești, fii agresivă. Au tendința să fie leneși, așa că tu trebuie să-l seduci pe el.

 


Distribuie
..