Greşelile pe care trebuie să le eviţi la prima întâlnire

Distribuie

Cum e şi normal, prima întâlnire este cea mai grea: nu ştii ce iubeşte partenerul tău, nu ştii cum să te comporţi, n-ai idee care e mâncarea preferată, etc, etc. În general oamenii spun să fii tu însuţi şi să te comporţi natural. Dar oare e posibil?

Există câteva lucruri pe care trebuie neapărat să le eviţi la prima întîlnire pentru a nu-l speria pe celălalt.

Ce crezi despre mine?

După ce aţi discutat despre câteva subiecte, la un moment dat întrebi: “Şi ce crezi despre mine?” – o greşeală fatală care spune că eşti o persoană complexată şi nu ai încredere în sine.

Nu vorbi despre relaţia care “s-ar putea înfiripa” după această întâlnire. Cu cât vei fi mai enigmatică şi vei păstra doza de flirt, cu atât ai mai multe şanse să te vezi cu persoana respectivă a doua oară.

Sunt de acord cu tot ce spui!

Nu fi de acord cu tot ce spune partenerul tău. Aceasta îi va crea senzaţia că vorbeşte cu sine. De obicei bărbaţii adoră companiile şi le plac femeile care îi provoacă şi le oferă răspunsuri neclare. E normal să ai părerea ta care poate să nu coincidă cu părera celui care e alături. Dacă vei spune liber despre tot ce-ţi place şi ce nu, partenerul te va considera o personalitate, va începe să aibă încredere în tine.

Mă plictisesc!

Când eşti la prima întâlnire şi ajungeţi la un moment când nu ştiţi despre ce să vorbiţi, nu pronunţa cuvântul: “mă plictisesc”. Acest lucru va face ca partenerul tău să se înhibeze şi să creadă că nu eşti interesată deloc de el. Încearcă să găseşti tu un subiect interesant de discuţie.

Prima întâlnire este importantă pentru că dă primele impresii despre tine. Nu este nevoie să ieşi din anonimat şi să te comporţi prea vulgar, prea brutal sau să demonstrezi calităţi de eroină: fii sinceră şi deschisă. Cu un comportament adecvat, la sigur vei fi invitată şi la a doua şi la … multe, multe întâlniri!


Distribuie
..