Greșeli care încheie o relație FERICITĂ

Distribuie

Nu există o rețetă pentru relația perfectă, însă sunt câteva greșeli care destramă chiar și cuplurile fericite. Vezi care sunt.

Vrei să îți schimbi partenerul!

Oricât de mult te-ar iubi un bărbat, este nedrept să îi ceri să se schimbe pentru tine. Încearcă să nu mergi pe principiul „dacă mă iubește, se va schimba”, ci spune-ți că „dacă îl iubesc, îl accept așa”. Nu există oameni perfecți, nu vei găsi un om care să se potrivească întocmai așteptărilor tale sau care să nu aibă defecte. Important este ca părțile lui bune să te facă să treci peste părțile lui rele. Dacă vrei să îl schimbi, înseamnă că ai nevoie de altcineva, iar mai devreme sau mai târziu, relația voastră se va încheia.

Crezi că îți poate citi gândurile!

Știm: în filme, el se întoarce la ea și după ce i-a spus că nu vrea să îl mai vadă sau își dă seama că a greșit, chiar dacă ea nu îi spune nimic. În realitate, însă, bărbații nu vor reuși niciodată să îți ghicească gândurile. Nu aștepta ca el să facă ceva doar pentru că tu crezi că așa e normal, ci spune-i ce îți dorești. Dacă nu o faci, vei aduna frustrări care, cu timpul, vă vor îndepărta unul de altul.

Nu îți faci timp pentru tine

Oricât de fericită ai fi într-o relație, uneori este indicat să petreci ceva timp doar cu tine. Toată lumea are nevoie de asta, chiar dacă ai impresia că nu vă lipsește nimic. Nu încerca să fiți un întreg, ci mai degrabă două persoane complete, cu propriile dorințe și interese.

Nu mai ai grijă de tine

Cea mai mare greșeală pe care o fac femeile în relații este să nu se mai îngrijească. Nu te gândi că dacă s-a îndrăgostit de tine, te va iubi și cu câteva kilograme în plus. Încearcă să arăți mereu bine. Nu faci asta pentru el, ci pentru tine!

unica.ro.


Distribuie
..