Greşeala SEXUALĂ oribilă pe care o fac tinerii de sărbători

Distribuie

Nu doar frigul de afară e responsabil pentru creșterea libido-ului în această perioadă a anului, ci și nenumăratele petreceri de la muncă. Indiferent dacă vrei să dai vina pe băutura consumată în exces sau pe spiritul festiv de sfârșit de an, la petrecerile de companie au loc numeroase aventuri sexuale.

Conform unui sondaj recent, desfășurat de compania americană Trojan Condoms with Harris Interactive, peste 24 la sută dintre americani au făcut sex cu cineva datorită unei petreceri de companie, scrie fabuloase.ro. Asta înseamnă, statistic, că unul din patru oameni dintr-o companie are șanse mari să facă sex imediat după ce șeful face karaoke pe melodia „All I Want For Christmas Is You”.

Procentul este mult mai mare în cazul bărbaților, 42 la sută dintre cei cu vârste între 18 și 34 de ani declarând că au făcut sex fie chiar la petrecerea companiei, fie la scurt timp după aceea. În același timp, doar 27 la sută dintre femei spun același lucru.

În privința celor mai populare locuri în care cei chestionați au făcut sex, 74 la sută dintre persoane au făcut sex în propriul apartament după petrecerea companiei, sala de conferințe aflându-se pe locul doi, cu 18 procente, urmată de sala de corespondență cu 16 procente și camera copiatorului cu 10 la sută, iar 10 la sută dintre angajați au fost atât de curajoși încât au folosit biroul șefului.

Cea mai comună greșeală sexuală de Sărbători

Ai putea crede că cea mai comună greșeală sexuală de Sărbători ar fi să te cuplezi cu un coleg/ o colegă și să faci sex la petrecerea companiei, dar adevărul e că cea mai comună greșeală este una mai importantă: 46 la sută dintre persoanele care au făcut sex în timpul sau la scurt după petrecerea companiei nu au folosit prezervativ.

Sigur, cine se mai gândește la asta, ai putea întreba, între atâtea colinde și atât alcool? Adevărul e că, indiferent cât de neașteptată ar fi mica aventură sexuală, nu poți să nu te gândești la asta, la fel cum nu poți să nu te gândești la riscul de a contracta boli transmisibile sexual sau chiar o sarcină.

În afară de cazurile în care mergi la petrecerea de Crăciun a companiei la care lucrezi alături de partenerul tău stabil și faci sex, fie în timpul petrecerii, fie după, doar cu el, ai nevoie de protecție, iar rezultatul studiului oferă o viziune deloc plăcută asupra influenței alcoolului asupra rațiunii.

Cel mai sigur lucru pe care îl poți face –asta dacă nu mergi cu iubitul stabil la petrecerea companiei și dacă ești singură- este să porți cu tine în geantă un prezervativ. Sună a clișeu, dar amintirea folosirii lui te va salva de la o durere de cap și mai mare decât cea provocată de mahmureală a doua zi!


Distribuie
..