Ghid modern DE SEDUCŢIE

Distribuie

Te-ai gândit vreodată care sunt secretele unei femei seducătoare, dar ţi-a fost ruşine să întrebi? O femeie care poate cuceri orice bărbat numai cu o simplă privire?

REGULA DE BAZĂ – O PIELE IMPECABILĂ

Pielea sanatoasă a fost dintotdeauna un atribut al femeii atrăgătoare. De la începuturile istoriei, bărbaţii au fost atraşi de femeile cu un ten luminos – cel mai evident semn de sănătate. Dacă mama natură nu te-a înzestrat cu o piele impecabilă, nu te îngrijora. Aspectul de piele impecabilă se poate ‘falsifica’, dar ai grijă cum faci asta. 

Fără machiaj? Ce poate face o faţă în cazul acesta? Bărbaţii sunt atât de neştiutori  atunci când vine vorba de machiaj – işi dau seama că porţi fond de ten doar dacă, efectiv, ai folosit tot flaconul de fond de ten odată. Ceea ne conduce spre urmatoarea regulă….

FII NATURALĂ

“Îmi plac femeile care nu poartă machiaj,” de multe ori auzi bărbaţii spunând. Poftim? Niciun pic de machiaj? Un chip pur şi fără machiaj atrage un bărbat.

 Potrivit unei seducătoare din LA, nu este o aşa mare problema. “Bărbatţi sunt aşa de fraieri,” spune ea. Dintr-un oarecare motiv, frumuseţea naturală e mai de dorit. Din fericire, sunt uşor de păcălit.

BUZE MOI

Bărbaţilor le place rujul doar când le păteaza pielea. Cei mai mulţi bărbaţi percep rujul ca fiind o ameninţare. 

Cum rămâne atunci cu vechea teorie potrivit căreia o femeie seducatoare trebuie să aibă buzele roşii? “Rujul roşu are un impact foarte mare, în special in cazul unei persoane care nu a mai folosit nicioadată înainte această culoare. Are impact foarte puternic pentru că te face să devii conştient de prezenţa acelei persoane. Este echivalentul efectului de “Dumnezeule, ţi-ai dat ochelarii jos – nu ştiam că eşti aşa frumoasă!”

CE FACEM CU UNGHIILE?

Unghiile foarte lungi şi vişinii au făcut parte dintotdeauna din trusa seducatoarei. Dar oare, chiar sunt eficiente? În niciun caz.

Bărbaţii iubesc unghiile de culoare inchisă.  

IMBRACĂ-TE PENTRU SUCCES

Faimosul Roland Barthes işi incepe un eseu cu fraza “stripper-iţa este lipsită de sex-appeal în momentul în care rămâne dezbracată.” El ne dezvăluie că, pentru el, ca şi pentru cei mai mulşi bărbaţi, “seducţia este strâns legată de posibilităţi. Dacă cineva pare a fi prea disponibil, încetează a mai fi atrăgător.”

Cu alte cuvinte, nu opta pentru un stil uşuratic, mai degrabă alege ceva ce sugerează mai mult decât arată. Un pont din partea unei seducatoare: “ar trebui să te îmbraci în funcţie de cum arăţi. Dacă atuul tău este fundul, atunci poarta panataloni mulaţi, dacă ai sâni apetisanţi, poartă un top mulat.” Sfatul legendarului sex-simbol Sophia Loren este şi mai practic. “O femeie vrea să fie sexy, dar trebuie să se simtă şi confortabil în ceea ce poartă”.

NU TE PREZENTA CA UN FASHION EXPERT

“Trebuie sa ţii cont că, în ceea ce priveşte moda, bărbaţii sunt cu un an în urmă,” ne marturiseşte un scriitor. “Pentru noi, stilurile dramatice par ciudate. Daca se îmbracă numai în conformitate cu tendinţele, atunci pare un pic intimidantă,” mărturiseşte un avocat, în timp ce un fotograf din NY adaugă: “Aş considera-o puţin falsă.” Experienţa ne arată că cei mai multi bărbaţi gândesc în această manieră. Concluzie: dacă vrei sa încerci un nou costum super trendy de inspiraţie futuristă la o intalnire fierbinte, mai bine te-ai gandi de doua ori înainte.

…..SAU CA O MARFĂ

In anii 80, o întâlnire importantă însemnă păr lung, mult şi înfoiat – acum coafurile pline de spumă sunt potrivite doar pentru invitaţii lui Oprah. 


Distribuie
..