Gesturile pe care NU trebuie să le faci după SEX

Distribuie

Nu uita că felul în care te porţi după sex este foarte important pentru cel de lângă tine şi, după caz, aduce posibilitatea unei viitoare partide de sex chiar mai bune sau dimpotrivă ruinează orice şansă. Impresiile ,,de după” sunt la fel de importante ca şi impresiile ,,de dinainte”.

Ce gesturi NU trebuie sub nicio forma să faci după o partidă de sex, potrivit unica.ro.

Să dai fuga la baie sau duş

Şi să îl laşi singur în pat. O să privească totul ca pe o reacţie a ta de dezgust faţă de partida de sex care tocmai s-a încheiat, ca şi cum ai vrea să fugi să te speli mai repede, să scapi de orice ,,urmă” de sex cu el. 

Mult mai bine ar fi să mai stai puţin cu el în pat, apoi să îl întrebi dacă vrea să faceţi duş/baie împreună.

Să vorbeşti mult la telefon sau să îţi dai mesaje cu cineva

Oricât de ,,bărbat” ar fi, tot se va simţi frustrat dacă nu cumva şi folosit când începi să butonezi telefonul imediat după sex. La fel te-ai simţi şi tu, deci, ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face! Ar fi culmea să începi să vorbeşti cu vreo prietenă la telefon sau să-ţi dai mesaje care n-or să facă altceva decât să îi creeze iubitului tău suspiciuni.

Să fii absentă

Şi asta înseamnă să fii cu corpul lângă el dar cu mintea în cu totul altă parte, să nu-l îmbrăţişezi, să nu îţi arăţi afecţiunea. Ori, ar trebui să ştii că imediat după sex trebuie să prelungeţti cumva momentul de afecţiune, altfel totul se transformă într-o afacere încheiată pe orizontală şi atât.

Să te îmbraci să pleci

După părerea mea, unul dintre cele mai jignitoare gesturi. Pentru o femeie să fie lăsată aşa de un bărbat este de-a dreptul jignitor, dar când o femeie se îmbracă şi pleacă lăsându-şi partenerul în pat imediat după sex, înseamnă că şi-a coborât de mult standardele în primul rând faţă de ea însăşi. Nici nu mai vorbesc de impresia pe care o produce asupra bărbatului cu care a făcut sex.

Să comentezi pe marginea partidei de sex

Şi aici mă refer mai mult la comentariu în sensul negativ, pentru că una este să vorbeşti despre lucrurile care ţi-au plăcut (chiar este indicat) şi alta este să strecori aluzii despre ceva ce nu ţi-a plăcut sau ai schimba la felul în care face sex. Una dintre cele mai mari jigniri aduse vreodată unui bărbat este să îi critici performanţa sexuală.

 


Distribuie
..