Gesturi GREŞITE în timpul SEXULUI care duc la DESPĂRŢIRE

Distribuie

De parcă nu ştiam că sexul este atât de important pentru o relaţie, iată că lucrurile merg mai departe de atât. Anumite gesturi din timpul sexului… … greşite de altfel, duc cât de curând la o despărţire. Iremediabilă de cele mai multe ori.

Află ce gesturi greşite din timpul sexului te face să te desparţi de el sau îl face să se despartă de tine. Evident, gesturile sunt mai multe, mai ales dacă vorbim despre detaliile care fac diferenţa, însă le-am selectat doar pe cele mai “grave”.

Gesturile greşite ale femeilor

Faci ce faci şi te acoperi, te ascunzi ca nu cumva doamne fereşte să observe el centimetrul ăla de celulită şi linia aia de vergeturi de pe picior. Vorbim acum de unul dintre cei mai mari duşmani ai sexului de calitate – obsesia pentru dimensiuni, pentru siluetă. Şi se pare că, oricât de experimentate am fi, tot facem aceeaşi greşeală de adolescente începătoare – uităm că, dacă face dragoste/sex cu noi, înseamnă că ne place aşa cum suntem. Şi că, în febra pasiunii, numai centimetrii tăi în plus nu-i vede el.

Faptul că nu ai încredere în tine şi că te fereşti, poate fi unul din semele suficiente pentru el că relaţia nu prea merge.

Ce să mai spun despre obiceiul ciudat de a vorbi despre problemele zilnice în timp ce faci sex? Este exact “moartea pasiunii”. Fix de problemele şi grijile cotidiene nu trebuie să audă când vrea să fie excitat.

În plus, asta înseamnă că nu ştii să te detaşezi, nu eşti dezinvoltă şi nu ştii să trăieşti momentul. Mai exact, viaţa lângă tine riscă să fie plictisitoare.

Gesturile greşite ale bărbaţilor

Femeile îi acuză pe bărbaţi de egoism în timpul sexului. Se gândesc mai mult la nevoile lor, îi preocupă mai tare dimensiunile penisului decât zonele erogene ale femeilor şi tot aşa. Gestul de-a dreptul jignitor este să adoarmă sau să se ridice imediat ca să se îmbrace sau să meargă la duş de parcă tu ai fi o femeie gonflabilă. 0% atracţie şi poftă pentru o partidă de sex viitoare.

Pe principiul graba strică treaba, un alt gest ofensator al bărbaţilor în timpul sexului este să grăbească partida de sex, să o facă “ca să fie” sau doar ca să se descarce. Hello! Suntem şi noi pe acolo, bărbaţilor! Undeva pe lângă, dedesubt sau deasupra!

Gesturi greşite unisex

Când răspunzi la telefon, sau doar respingi un apel, când te uiţi repede pe furiş cine a dat mesaj ca să nu-ţi scape vreun detaliu de la serviciu. Este greşeala din timpul sexului pe care o fac atât femeile cât şi bărbaţii, mai ales cei obsedaţi de muncă. Ce o să creadă cel de lângă tine? Că trebuie să fii lăsată în pace cu telefoanele tale, cu obsesia ta pentru rezultate şi pofta de muncă care întrece, se pare, pofta de sex.

unica.ro


Distribuie
..