Gay-ii: cei mai sinceri şi fideli prieteni ai femeilor

Distribuie

O prietenă adevărată care să ţină la tine cu adevărat, să te sfătuiască, să-ţi fie alături în momentele grele, e foarte greu de găsit. De ce? Pentru că majoritatea femeilor sunt invidioase, pentru că toate doresc să fie considerate cele mai frumoase şi să nu aibă concurenţă. În aşa caz, nu poţi fi sigură de sinceritatea şi fidelitatea femeilor până la capăt. Se pare că există totuşi prieteni adevăraţi, iar aceştia sunt gay-ii.

Pe cei mai mulţi dintre ei, îi recunoşti după felul cum se îmbracă, cum gesticulează şi cum vorbesc. Ar fi plăcut să ai un prieten gay. Îi poţi povesti ore în şir despre ultima despărţire, despre mâncarea preferată a căţelului tău, despre noua tendinţă în materie de încălţăminte, pentru că te va sculta cu adevărat şi-ţi va împărţi ideile. Iată de ce e bun un prieten gay:

Este interesat de produsele de frumuseţe

Ştie care sunt cele mai la modă culori ale sezonului de primăvară şi îi va face plăcere să vorbiţi despre aceste lucruri. Va fi foarte atent la oja pe care ai ales-o, la cât de bine se potriveşte nuanţa rujului cu machiajul sau de ce e mai bun şamponul din mentă decât cel din lâmâie.

Adoră shopping-ul

Dacă vrei să petreci o zi nebună umblând prin magazine, ca să-ţi găseşti ceva original de îmbrăcat, ai găsit persoana potrivită. Prietenul tău gay, va fi mai mult decât bucuros să petreacă cu tine câteva ore la cumpărături, să vă sfătuiţi, să vă complimentaţi, iar seara, după o zi lungă de plimbat prin magazine, să savuraţi cu nişte bârfe un suc fresh.

Este foarte atent la modul în care se îmbracă

Îi place să fie în pas cu moda, să achiziţioneze cele mai trendy accesorii şi cei mai stilaţi pantofi. Mereu parfumat  şi aranjat, la curent cu cele mai noi colecţii în materie de modă, vei avea ce să discuţi cu el.

Este atras de bărbaţi, aşa ca tine

Merge-ţi pe stradă şi zăriţi un bărbat super-sexy. Trebuie să fii conştientă de faptul că nu eşti singura căreia îi umblă ochii. Poţi bârfi cu prietenul tău gay cu uşurinţă despre ce funduleţ avea tipul, ce ochi, ce muşchi. Opiniile lui faţă de bărbaţi vor fi foarte interesante, pentru că şi el este bărbat, chiar dacă un pic fin şi sensibil.

Oferă toate avantajele stupidelor conversaţii cu prietenele, fără să fie totuşi o femeie

Cu el poţi vorbi despre mersul la sală, despre cure sau diete. La fel, îţi oferă bucuria de a fi în preajma unui bărbat fără a te simţi ameninţată că vei ajunge cândva în acelaşi pat cu el. Un prieten gay este comunicativ, tandru, sensibil, sincer, darnic, şi cu toate astea fără să implice anumite costuri sexuale.


Distribuie