Găteşte-i dezbrăcată dacă vrei să NU te înşele. Află şi alte secrete

Distribuie

Britanica Emiliana Silvestri este expertă în materie de bărbaţi infideli. Şi-a petrecut aproape întreaga viaţă vânând bărbaţi infideli sau oferind sfaturi celor care au relaţii nu tocmai fericite. Iar cartea sa, „101 moduri de a pastra un bărbat” le ajută pe femei să-şi păstreze partenerii aproape.

Cum era şi normal, autoarea a fost supusă unui întreg sir de critici. Cei mai duri dintre adversarii săi îi reproşează, de exemplu, că a transformat femeile în nişte supuse! Acestor critici, Silvestri le raspunde: „Sunt foarte sinceră. Bărbaţii au 3 instincte de bază: să mănânce, să facă sex şi să doarmă. Dacă sunteţi conştiente de acest lucru, bărbaţii nu vor căuta nimic în altă parte”!

Iată câteva dintre sfaturile controversatei britanice?

Nu bârfiţi

„Bărbaţilor nu le plac bârfele. Ei vor alături o femeie simpatică, nu una care-i critică pe ceilalţi tot timpul. Un bărbat care are lângă el o femeie urâcioasă şi acra va deveni extrem de tăcut, până în momentul în care va întâlni o femeie mai dulce”.

Nu-l hărtuiţi

Pentru Emiliana Silvestri, „trimitând o duzină de mesaje unui bărbat, nu faceţi altceva decât să-l puneţi pe fugă. El va percepe acest lucru ca pe o insultă, ca pe o lipsă de încredere în el. Bărbaţii urăsc femeile geloase”.

Bucătăria

„Poate părea demodat, dar, prin intermediul bucătăriei, satisfaceţi una dintre nevoile fundamentale ale bărbaţilor. Eu gătesc în fiecare miercuri numai în lenjerie intimă. Este foarte sexy, iar partenerul meu ar fi bucuros dacă ar fi miercuri în fiecare zi”.

Puţină atenţie

„Găsiţi un mod de petrecere a timpului interesant. Găsiţi lucruri de făcut mai interesante decât televizorul sau shoppingul. Bărbaţii adoră femeile cultivate, cu care au ce discuta”.

Sport acasă

„Trebuie să fiţi în formă pentru a putea profita de sex. După o masă copioasă, nu aveţi cum să vă simţiţi prea sexy. Deci, câteva exerciţii, uşoare, vă vor ajuta mult mai mult decât vă puteţi imagina”!

efemina.ro


Distribuie
..