Forma BUZELOR spune totul despre activitatea SEXUALĂ

Distribuie

Un studiu nou susține că forma buzelor unei femei dezvăluie capacitatea acesteia de a experimenta orgasmul. Potrivit acestui psiholog, buza de sus este cel mai bun indicator al satisfacției sexuale. Dar și dacă ai buze subțiri nu trebuie să disperi

Stuart Brody, profesor de psihologie la Universitatea de Vest din Scoția susține că îți poți da seama de abilitatea unei femei de a avea orgasm doar uitandu-te la buzele ei. În cartea sa întitulată „Orgasmul este mai prezent la femeile cu buza superioară plină și proeminentă”.

În vreme ce buzele pline sunt asociate cu un libido crescut, Brody susține că mica proeminență din centrul buzei de sus este factorul-cheie.

În cadrul studiului a fost analizată forma buzelor a 258 de femei, cu varsta medie de 27 de ani. Scoțianul a observat că femeile cu buze proeminente au mai multe orgasme vaginale, ceea ce l-a facut pe Brody să concluzioneze că există o legatura între forma buzelor și receptivitatea sexuală.

Merită studiată mai mult ideea biologică care stă la baza studiului psihologului scoțian. Este posibil ca lui să-i fi scăpat din vedere faptul că femeile cu buze pline și proeminente au mai multe orgasme vaginale pentru că sunt mai atractice, însă nu a spus că forma buzelor poate fi determinată de aceleași forte care guvernează procesele neurologice. Dacă luam de bună teoria lui Brody, atunci nu mica proeminență din centrul buzei de sus controlează orgasmul, ci procesele din spatele lui.  Asta nu înseamnă că ai mai multe șanse să atingi orgasmul vaginal, doar dacă îți bagi colagen în buze.  Stuart Brody specifică faptul că și o mică proeminență în centrul buzei de sus comparativ cu buza de jos a contat în elaborarea concluziei studiului.

sursa:sfatulparintilor.ro


Distribuie
..