Femeile urăsc SEXUL ORAL! Care sunt adevăratele MOTIVE

Distribuie

Majoritatea femeilor sunte extrem de reţinute când vine vorba de sex oral. Motivele care argumentează acest comportament sunt din cele mai diverse: cea mai des întâlnită cauză descătuşarea insuficentă în ceea ce priveşte sexul. Deseori femeile nu stunt conştiente de faptul că sexul oral le ajută să îşi cunoască mai bine corpul din punct de vedere erotic.

Mai mult decât atât, sexul oral poate aduce multe avantaje sănătăţii, ajută la circulaţia sângelui în zona genitală şi la relaxarea muşchilor. 

Iată care sunt motivele pentru care femeile au dezgust faţă de sexul oral potrivit www.sheknows.com

Mirosul
Se pare că majoritatea femeilor au impresia că mirosul zonei lor intime ar putea să nu fie pe placul partenerului. De fapt, zona intimă a unei femei emană foarte mulţi feromoni iar acest lucru îl va atrage pe partener şi mai mult. Aşa că, atâta timp cât regulile de igienă personală sunt respectate, nicio femeie nu ar trebui să se teamă de un astfel de lucru. 

Lipsa de încredere în sine
Lipsa de încredere în sine duce automat, mai ales în cazul femeilor, la o lipsă de apreciere a propriului corp. Nivelul de mulţumire al unei femei cu privire la felul în care arată corpul ei este de obicei direct proporţional cu plăcerea pe care aceasta o simte în timpul sexului şi mai ales cu libertatea pe care şi-o acordă pentru a experimenta. 

Astfel, femeile care nu se consioderă destul de atrăgătoare sau care au câte o obsesie în ceea ce priveşte vreun defect al corpului lor vor fi mult mai reticente în a se bucura de o partidă de sex oral. Potrivit sursei citate, această problemă poate fi combătută prin comunicare cu partenerul. Astfel, sinceritatea îi poate face pe ambii membri ai cuplului să înţeleagă ce fel trebuie abordată problema. 

Ruşinea faţă de zona genitală
Din cauza educaţiei, majoritatea oamenilor sunt învăţaţi de la o vârstă fragedă că organele genitale şi cam tot ceea ce ţine de ele ar fi ceva tabu. Acest tip de educaţie cauzează ruşine faţă de zona genitală care, în cazul femeilor, duce la reticenţă faţă de sexul oral. Potrivit sursei citate, femeile ar trebui să accepte existenţa zonei genitale şi o exploreze fără frică. 

Probleme de încredere în partener
În cele din urmă, unul dintre motivele pentru care femeile sunt reticente atunci când partenerii lor doresc să le satisfacă oral, este lipsa de încredere în aceştia din urmă. Această problemă poate fi depăşită doar prin comunicare, la fel ca şi în cazul lipsei de încredere în sine. Mai mult decât atât, această problemă poate fi rezolvată şi prin experimentarea diferitelor tehnici de sex oral.


Distribuie