Femeile înnebunesc de plăcere când sunt sărutate în aceste locuri. AFLĂ-LE

Distribuie

Femeile se excită putin mai greu decât bărbaţii, de aceea este nevoie să utilizezi întreaga artilerie grea de care dispui, asta dacă vrei să-i dai nişte senzaţii de neuitat. Iar arma ta secretă este gura, cu tot ce presupune ea: buze, limba, dinţi, saliva. şi aici nu vorbim doar despre sexul oral, desigur, a cărui importanţă nimeni n-o contestă, asta dacă vrei să fii un amant bun. Vorbim de arta de a o săruta exact acolo unde-şi doreşte sau, dimpotriva, poate că se aşteaptă mai puţin. Askmen prezintă locurile favorite ale unei femei, tocmai bune de sărutat.

1. Urechile

Urechile reprezintă acea parte a corpului adesea neglijată când vine vorba despre sărut, însă ele pot fi sursa unei plăceri nebănuite.  O poţi muşca uşor de lobul urechii, ceea ce cu siguranţă îi va da furnicături pe şira spinării, şi-ţi poţi freca buzele în zona urechilor. O să-i placă la nebunie.

 2. Zona cefei

Una dintre cele mai erogene zone ale femeii este ceafa. Şi reacţiile cele mai puternice le obţii mai ales dacă o iei prin surprindere. Profită în special când stă aşezată la computer sau când  spala vase – ai acces deplin la ceafă. O să uite brusc ce avea de făcut şi o să-ţi dea atenţie doar ţie.

 3. Faţa

Feţei îi poţi acorda o atenţie deosebită: o poţi săruta drăgălaş şi suav, sau plin de pasiune, o poţi gâdila uşor cu buzele sau o poţi musca incitant de obraz. Ochii, nasul, buzele, obrajii, fruntea – totul merită atenţie separată.

 4. Coloana vertebrală

Una dintre cele mai intime zone ale femeii este coloana vertebrală. O poţi săruta de-a lungul acesteia, mai ales în condiţiile în care poartă o rochie sexy, ce lasă la vedere întreaga coloană vertebrală.

 5. Şoldurile

Zona şoldurilor e mai sensibilă decât îţi poţi imagina. Asta poate şi pentru că şoldurile sunt foarte aproape de zona de maximă plăcere a femeii, scrie sfatulparintilor.ro. Fii atentă la locul în care-şi doreşte să-ţi pui gura în zona soldurilor şi acţionează cu înteraga artilerie: muşcături uşoare, săruturi, lins, abia atins cu buzele etc.

 6. Sânii

Să-ti pui gura pe sânii ei poate fi extreme de sexy, dar dacă execută această mişcare greşit, totul se poate duce în cealaltă extremă. Sânii unei femei reprezintă o zonă foarte delicată a corpului ei, aşa că acţionează cu grija şi mai ales fii atent la reacţiile ei, care te vor ghida cu siguranţă. Dacă nu-i place s-o muşti de sâni, n-o face, înseamnă că e dureros. “Nu” înseamnă “nu” – cu excepţia situaţiei în care ai de-a face cu o sadomasochistă.

 Indiferent unde îţi pui gura pe corpul ei, în mod sigur o s-o faci să se simtă bine. Nu uita că mereu vor exista zone asupra cărora, dacă vrei să intervii, întâi trebuie să ai permisiunea ei – de exemplu, picioarele. Dar nu e o regulă, există femei care adoră să le sugi degetele de la picioare. Află întâi ce vrea iubita ta, apoi acţionează.


Distribuie
..