Femeile au un dezgust de la un astfel de SEX şi refuză să-l facă vreodată. Descoperă despre ce este vorba

Distribuie

Sexul anal este, probabil, cel mai rar practicat, chiar şi în secolul XXI. Motivele sunt din cele mai diverese: de la ruşine, până la durere. O femeie care a primit o educatie pudica şi nu pune preţ pe sex într-o relaţie, nu va accepta sub nicio formă să facă sex anal, ba mai mult va manifesta o repulsie faţă de acele care îl practică.

Deseori femeile refuză să facă sex anal pentru că le este ruşine, însă medicina prezintă mai multe argumente despre pericolele care vin însoţite de acest gen de contact sexual.

Durere şi fisuri anale

Sexul anal este poate fi un contact foarte dureros, mai ales dacă bărbatul nu are experienţă şi se grăbeşte. În plus, femeia care se află la primele astfel de contacte, va fi cu siguranţă foarte încordată, iar penetrarea va fi cu atât mai dificilă şi mai dureroasă. Potrivit acasă.ro în astfel de situaţii, fisurile anale sunt des întâlnite, aşa că sângerările ulterioare sunt cauzate de aceste forţări. În general fisurile se manifestă prin durere uşoară spre moderată şi sângerări.

Pentru a preveni această problemă se recomandă un preludiu lung, utilizarea unui prezervativ extra lubrifiat, dar şi al unui gel lubrifiant . De asemenea, partenerul trebuie sa fie foarte răbdător şi înţelegător.

Risc mărit de infecţie

Riscul de îmbolnăvire cu HIV, sida sau alte boli cu transmitere sexuală este mult mai crescut în rândul practicanţilor sexului anal. Celulele albe sunt destul de concentrate în jurul rectului, iar fisurarea anusului în timpul actului sexual, măreşte riscul de îmbolnăvire.

Printre bolile care se mai pot lua prin intermediul sexului anal se numară hepatita A, B si C, herpesul, sifilisul, gonoreea etc. Chiar dacă sexul anal nu poate duce la o sarcină nedorită sau femeia ia pilule contraceptive, în cazul sexului anal se recomandă utilizarea prezervativului.

Cancer anal

Studiile au arătat ca persoanele care practică sexul anal au şanse foarte mari de a se îmbolnăvi de cancer anal. Acest timp de cancer este provocat de virusul papiloma uman care infectează părţile interioare ale anusului. În plus, fumătorii şi cei care au parteneri multipli sunt mai predispuşi acestei forme de cancer.

Cancerul anal se manfestă prin sângerare din anus , umflături în zona respectivă, pruirit sau secreţii anale, durere sau presiune perinială sau modificări ale scaunului.

Hemoroizi

Sexul anal repetat poate duce la apariţia hemoroizilor, iar aceştia se manifestă prin durere, mâncărimi, imposibilitatea de a sta în şezut, sângerări şi dureri.  Dacă ţii neapărat să întreţii relaţii sexuale anale, asigură-te că zona este bine lubrifiată şi că totul decurge într-un mod foarte relaxat.

Chiar şi aşa, sexul anal aduce cele mai tari senzaţii, dacă este practicat de un cuplu bazat pe încredere.


Distribuie
..