Valentina şi Alexandru Bordian, jurnaliştii care îmbină armonios cariera şi familia. FOTO

Distribuie

Tineri, îndrăgostiţi, frumoşi la chip şi la suflet. De mai bine de 7 luni, Valentina şi Alexandru Bordian formează o familie împlinită, alături de fructul iubirii lor, Ilincuţa.

Alexandru şi Valentina Bordian activează în domeniul jurnalismului şi, deşi sunt ambii foarte ocupaţi, reuşesc să împartă preţiosul lor timp între muncă şi familie.

Întrebată despre cum s-a schimbat viaţa ei de când a devenit mamă, Valentina a declarat pentru Zumi.md:

“Când devii mamă înveţi despre puteri pe care nu ştiai că le ai şi temeri care nici nu ştiai că există. Naşterea Ilincăi-Alexandra m-a schimbat foarte mult. Cred că am devenit mult mai sensibilă, mai responsabilă, mai grijulie. Ea este primul gând de dimineaţă şi ultimul de seară, dragostea necondiţionată, puterea. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru minunea din viaţa mea.”

De curând Valentina a revenit la meteo şi în fiecare dimineaţă ne aduce veşti despre starea vremii. Despre cum reuşeşte să fie atât de pozitivă la ecran şi totodată o mamă extraordinară, Valentina a spus:

„Când am decis să mă reîntorc la Publika TV, el m-a susţinut 100%. Alex consideră că este important ca măcar câteva ore să fac ceea ce-mi place. Plus la asta, am un program care îmi permite acest lucru, să muncesc. Lucrez de la 5 dimineaţă la 11, iar în acest interval de timp, Ilinca nu reuşeşte să-mi simtă lipsa prea mult, întrucât se trezeşte pe la 8 sau 8.30. În acest fel, încerc să menţin un echilibru în viaţa mea şi nu acumulez stres nici de-o parte, nici de cealaltă.”

Nu e uşor să ai familie, un copil mic şi carieră. Valentina însă, le reuşeşte pe toate. 

„Alexandru depune tot sufletul în această relaţie. El a devenit dublu, triplu (nici nu mai ştiu) implicat. Sinceră să fiu, nici nu mi l-am imaginat vreodată aşa. Sunt lucruri ce ţin de Ilinca pe care nici nu le împărţim. El le face singur din plăcere. Spre exemplu, îi găteşte terciul de dimineaţă. Ea adoră să mănânce cu el, să facă jocuri de rol, să-l provoace, să privească desene animate. Are şi preferate. Noi uneori prin casă vorbim ca-n clubul lui Mickey Mouse.”
Alexandru şi Valentina se cunosc de 2 ani şi s-au căsătorit vara trecută, pe 11 august.
                                                                                                                                                                                                Autor: Daniela Ghimp


Distribuie