Eşti naivă în relaţiile cu bărbaţii? 4 sfaturi ca să ţii TU situaţia sub control

Distribuie

Atunci când ești îndrăgostită de un bărbat, crezi fiecare cuvânt pe care îl spune și, uneori, închizi ochii la unele lucruri în care nu crezi. Cum să îți păstrezi ochii deschiși fără a da cu piciorul relației?

“Dragostea e oarbă”, se spune, și pe drept cuvânt. Dar naivitatea nu ține nici de bărbați, nici de femei, oricine putând intra în acest rol atunci când încrederea devine și ea, ca și dragostea, oarbă, scrie fabuloase.ro

La începutul unei prietenii, între un bărbat și o femeie se pot isca neînțelegeri serioase. De exemplu, tu îi oferi sfaturi în dragoste prietenului tău cel mai bun, iar el devine convins, peste noapte, că tu nu îl vrei decât pe el. Și astfel apare neînțelegerea, în ciuda faptului că tu aveai impresia că totul e clar între voi.

Cel mai cunoscut caz în care femeia dă dovadă de naivitate e cel în care bărbatul refuză o relație serioasă: aveți o relație intimă, vă spune vorbe de dragoste, vă promite câte în lună și în stele și după aceea dispare.

În cadrul unui cuplu se pot ivi, de asemenea, neînțelegeri, adulterul și masturbarea pot fi unele dintre secretele cele mai frecvent păstrate.

1. Îndoiește-te de prietenia dintre un bărbat și o femeie

Prietenia dintre un bărbat și o femeie e un subiect care provoacă multe confuzii și, din păcate, multe necazuri, pentru că mai mereu unul dintre cei doi visează la ceva mai mult decât o amiciție. E mai bine să iei în calcul asta înainte să ieși cu un vechi prieten.

Fii clară atunci când transmiți un mesaj, indiferent dacă îi spui că îl placi sau că nu te interesează, ca să eviți orice neplăcere ulterioară.

2. Rămâi tu însăți

De fiecare dată când te îndrăgostești, te transformi într-un veritabil cameleon: adoră motocicletele? Vrei și tu să-ți iei permis, chiar dacă te-au înspăimântat întotdeauna. Încearcă să rămâi tu însăți și să te respecți!

3. Cere dovezi

Nu te mulțumi cu câteva cuvinte de dragoste, șoptite la ureche. Îți dai seama dacă te iubește sau nu din felul în care se poartă și din acțiunile sale, nu din vorbele lui. Așa că nu te lăsa îmbătată cu vorbe, înainte de a analiza cum se comportă!

4. Deschide ochii

Nu e cazul să devii paranoică și să îi umbli prin telefon, calculator și să faci planuri de spargere a căsuței sale de mail! Rămâi, în schimb, vigilentă în ce privește atitudinea sa și, orice vi se pare ciudat, alegeți să discutați cu partenerul. E adevărat că sinceritatea nu e întotdeauna ușor de suportat, dar e cel mai bine să cunoști cum stau lucrurile.

 


Distribuie