Este un subiect tabu, însă foarte excitant în dormitor. Despre ce este vorba

Distribuie

Sexul anal este un subiect tabu pentru foarte multe cupluri. Însă şi sexul anal poate fi plăcut şi deloc dureros, contrar părerilor multor femei. Noi îţi spunem care sunt cele mai bune poziţii sexuale pentru sexul anal care îţi garantează o experienţă plăcută şi memorabilă]

Îmbrăţişarea. Tu te aşezi pe o parte, cu picioarele strânse la piept. Partenerul se aşează în spatele tău şi te ia în braţe. Folosind mult lubrifiant, bărbatul începe uşor penetrarea. Este o poziţie foarte bună în special pentru începători, deoarece asigură o penetrare mai superficiala, iar bărbatul nu are posibilitatea de a se mişca rapid. Atunci când te obişnuieşti cu această poziţie puteţi trece la unele mai grele.

Pe burtă. Tot o poziţie sexuală destul de uşoară şi pentru începători. Femeia se aşează pe burtă, cu picioarele desfăcute. Bărbatul se aşează în genunchi în spatele ei şi începe penetrarea. Poziţia asigură o penetrare medie, iar dacă femeia este relaxată nu va simţi disconfort. Pentru senzaţii mai tari, femeia îşi poate apropia picioarele.

Cu bazinul sus. Această poziţie este foarte asemenănătoare cu misionarul, numai că penetrarea se face anal. Femeia stă pe spate, cu picioarele îndoite şi puţin ridicate. Bărbatul se aşează în genunchi în faţa ei, scrie expresspress.ro.  De aici există două posibilităţi: fie bărbatul se lasă uşor în faţă şi începe penetrarea (este recomandat ca femeia să aibă o pernă sub şezut), fie femeia îşi ridică puţin bazinul şi se sprijină în bazinul partenerului, permiţând apoi penetrarea. Orice poziţie ai alege, trebuie să stai relaxată şi să te bucuri de senzaţii. Aceste poziţii îi oferă bărbatului o mai mare posibilitate de mişcare şi o penetrare mai adâncă, aşadar se recomandă celor care au mai experimentat sexul anal.

Doggie style. Una dintre poziţiile preferate ale bărbaţilor, doggie style vine şi în varianta pentru penetrare anală. Poziţia este extrem de simplă: femeia stă în mâini şi genunchi, iar bărbatul în spetele ei, penetrând-o. Poziţia oferă cea mai adâncă penetrare, iar bărbatul se poate mişca după bunul plac, aşadar este recomandată celor experimentaţi într-ale sexului anal.


Distribuie
..