Elton John a făcut sex cu un SPION KGB pe acoperişul unei clădiri din Rusia

Distribuie

Elton John unul dintre homosexualii celebri care s-a căsătorit legal. Până la căsnicie însă, artistul a avut o viaţă intimă foarte activă. Cântăreţul nu s-a sfiit niciodată să povestescă despre experienţele sale. Recent, acesta a dezvăluit că a făcut sex cu un spion KGB pe acoperişul unui hotel, în timpul unei vizite pe care a efectuat-o în fosta Uniune Sovietică în anul 1979.

„S-a întâmplat în Rusia în 1979. Eram mereu sub supravechere. Aveam un interpret, pe care ei l-au implantat cu multă inteligenţă în anturajul meu. Am sfârşit prin a face sex cu el pe acoperişul hotelului”, a declarat Elton John pentru The Observer.

 Elton John  este hotărât să revină în Rusia, acum pentru a-i sprijini pe cetăţenii ruşi care protestează faţă de legislaţia anti-gay.

„Voi merge la Moscova în decembrie. Trebuie neapărat să mă duc acolo. Va trebui să mă gândesc cu mare atenţie la ceea ce voi spune acolo. Există două curente de idei: să-i opreşti pe toţi care merg acolo, să interzici toţi artiştii care merg în Rusia. Dar, procedând astfel, îi laşi în urmă pe oamenii care sunt gay, care suferă din cauza legislaţiei anti-gay, într-o izolare completă”, a spus artistul.


Distribuie
..