El vrea să facă sex cu tine! Semnele prin care depistezi acest lucru

Distribuie

Distracţiile, cheful şi tot felul de plăceri pot fi depistate. Dacă ai cunoscut un bărbat şi nu ştii ce e în capul său, îţi prppunem câteva semne care te vor ajuta să-l înţelegi şi să te fereşti dacă acestea vrea să facă doar sex cu tine.

Autorul cărţii „Spui mai multe decât crezi” Janine Driver, a analizat comportamentul masculin a stabilit o serie de reguli foarte subtile prin care bărbaţii se dau de gol şi pot fi depistaţi dacă au planuri ascunde. Aceste indicii sunt foarte evidente, trebuie doar să fii atentă şi un pic informată.

1. Are o erecţie oculară

Atunci când este excitat, pupilele bărbatului se dilată. Chiar dacă este vorba şi de o excitare mentală, vei putea observa foarte uşor dacă bărbatul de alături te vrea.

2. Îşi bagă degetul mare în gaica pantalonului

În prezenţa unei femei cu care ar vrea să facă sex, involuntar, bărbaţii apasă asupra bazinului sau asupra bărbăţiei din pantaloni. Atunci când se simte sexual atras de o femeie, tinde să-şi bage degetul mare în gaica de la pantaloni, în mod subconştient atrage atenţie asupra zonei intime.

3.Îşi atinge nasul des

Cu excepţia cazurilor când este frig sau e răcit, bărbatul îşi scarpină des nasul din dorinţă sexuală. Un studiu publicat recent, arată că există terminaţii nervose în ţesutul nazal al bărbaţilor care face legătura cu ţesutul sexual.

4. Vocea îi devine mai gravă şi mai joasă

Cercetările demonstrează că femeile şi bărbaţii îşi coboară vocea atunci când vorbesc în prezenţa unui potenţial partener pe care îl doresc sexual.

5. Te curpinde de umeri

Umerii sunt o zonă erogenă puternică. Aceasta are capacitatea de a stârni imaginaţia bărbaţilor şi de a-i excita sexual. Un bărbat atras de o femeie, va încerca s-o cuprindă de umeri şi astfel să încerce să-i trezească emoţii, chiar dacă s-ar părea că este un gest simplu şi nevinovat.

6. Când o ia în braţe, pune mâna pe curba spatelui

Este un semn clar că bărbatul doreşte această femeie. Într-adevăr, dacă bărbatul atunci când o îmbărţişează sau o pupă pune mâna pe spate, demonstrează inconştient că vrea sex.

Fiţi atente la atitudinile, gesturile şi mişcările unui bărbat şi veţi şti întotdeauna ce are în cap!


Distribuie
..