Ea are 25 de ani, iar IUBITUL ei 80 de ani şi este CRIMINAL şi violator. O poveste reală de dragoste şi groază

Distribuie

„Da, oamenii pot să creadă că sunt nebună. Dar ei nu ştiu. Asta e bine pentru mine. Pentru asta m-am născut”… Declaraţia îi aparţine unei tinere care este supranumită „Star”. S-a mutat în apropierea închisorii Corcoran de când avea 19 ani, ca să fie mai aproape de Charles Manson (80 de ani) – criminal celebru în anii ’60, care acum conduce de după gratii un grup de asasini şi violatori.

Au ţinut-o încuiată

Tânăra chiar şi-a sculptat un „X” în piele, pe frunte, pentru a se „asorta” cu svastica lui Manson. „Star” administrează mai multe site-uri care militează pentru eliberarea lui Manson. „Charlie şi cu mine ne vom căsători. Când anume, nu ştim. Eu o iau foarte în serios”.
Ea s-a născut într-o familie religioasă, iar părinţii au ţinut-o încuiată în camera ei în anii de liceu, pentru că refuza să meargă la biserică şi lua droguri. În liceu a aflat despre scrierile lui Manson şi l-a contactat, apoi, la 19 ani, a plecat în California, cu 2000$, economisiţi de ea.
Acum îl vizitează în fiecare weekend şi susţine că părinţii ei îl plac pe Manson. Mai mult, aceştia le-ar fi propus să se mute împreună, daca Manson va fi eliberat.

Extrem de brutal

Reporterii de la The Rolling Stone îl descriau nu demult pe Manson ca pe un personaj înfiorător: ochi aprinsi, par neingrijit, dinti cariaţi, o barbă stufoasă şi o svastică tatuată pe frunte.
În urmă cu 40 de ani, Manson şi secta lui „Familia” au măcelarit-o pe Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, însărcinată în 8 luni şi jumătate, şi pe trei dintre prietenii ei, într-o casă din cartierul Berverly Hills. O altă persoană, împuşcata de mai multe ori, a supravieţuit. În noaptea urmatoare, Familia a omorât un alt cuplu, în Los Angeles.
Potrivit analiştilor şi presei americane, totul a fost extrem de brutal, iar motivaţia „faptelor” atât de neînţeleasă, încât „mitul” lui Manson a rămas în conştiinţa publică de atunci.
Charles Manson a fost condamnat la moarte pentru instigare şi participare la crime, dar pedeapsa a fost comutată, după ce Curtea Suprema a decis că pedeapsa capitală e neconstituţională.

evz.ro.


Distribuie
..