Dragostea adevărată poate fi găsită cu ajutorul agenţiilor matrimonale?

Distribuie

Se spune că femeile care îşi găsesc jumătatea se pot numi norocoase. Dar în ce constă acest noroc şi cum se generează? Cert este faptul că cei care nu sânt într-o relaţie se plâng de singurătate şi nu cred în soartă. Într-un final, aceştia încearcă să-şi găsească dragostea prin agenţiile matrimoniale. Dar câtă încredere putem avea în aceste agenţii?

Spre exemplu, dacă ne-am săturat de cunoştinţele din cluburi, restaurante sau cafenele şi dorim un bărbat inteligent, drăguţ, cu simţul umorului, e nevoie de o agenţie matrimonială? De ce nu mergem la bibliotecă, la diferite întruniri, traininguri, excursii şi locuri unde putem întâlni aşa tip de bărbat?

Iată în această situaţie, nu este neapărat nevoie să apelăm la o agenţie matrimonială. Plus la toate, înainte de a ieşi cu un bărbat pe care agenţia ni-l propune, trebuie să fim sigure că acesta nu este un criminal sau un infractor care poate avea scopuri ascunde. Despre acest lucru nu putem şti şi nici întreba de agentul matrimonial. Cum procedăm?

Verificarea trecutului este foarte importantă şi costisitoare. De regulă, agenţiile nu verifică identitatea partenerului şi nu oferă informaţii adiţionale despre viaţa şi activitate acestuia.

Studiile demonstrează că cel mai frecvent persoanele care apelează la agenţie pentru a-şi găsi jumătatea au vârsta mai mare de 30 ani. Cercetătorii sunt de părerea că agenţiile matrimoniale au un rol negativ în viaţa cetăţenilor, acestea fiind uşor asemuite cu casele de toleranţă.

Există şi cazuri în care cuplurile se formează datorită agenţiilor matrimoniale. Numărul acestora este mai mic în comparaţie cu numărul celor care se decepţionează şi renunţă la ajutorul agenţiilor.

O relaţie se poate dezvolta indiferent de modalitatea prin care ţi-ai cunoscut partenerul. E important să apreciezi şi să fii sinceră cu cel care ieşi.


Distribuie