Dezamăgitor! Top 3 zodii cu care NU o să te înțelegi vreodată la pat

Distribuie

Sigur, gusturile nu se discută atunci când vine vorba de o partidă de amor, însă unii nativi au câteva puncte în minus la acest capitol. Care sunt cele trei zodii care îți pot lăsa un gust amar?

1. Racul

Are o latură sensibilă din care nu-l vei putea scoate sub nicio formă. Dacă la început te poate cuceri cu tandrețea și romantismul său, după ceva timp te va enerva teribil, mai ales dacă ești o fire vulcanică, ce se plictisește repede.

2. Nativul din zodia Gemeni

Este, de cele mai multe ori, cu două fețe. Iar asta se aplică inclusiv în pat! Dacă inițial ți se pare o persoană inocentă și extrem de atentă, s-ar putea să constați că se inspiră cam des din filmele destinate adulților, astfel că va veni cu scenarii care te vor speria. Desigur, asta dacă nu îți place să te costumezi în asistentă medicală sau în polițist, după caz.

3. Cel/cea din zodia Pești

Trăiește preludiul mai presus de plăcerea în sine. Lungul drum către destinația finala s-ar putea să plictisească pe unii, dornici de mai multă pasiune. Nu este de evitat, însă s-ar putea ca a doua oară să te gândești de două ori înainte de a te arunca în patul unui Pește. 

a1.ro.


Distribuie
..