Detaliile PICANTE care îi înnebunesc pe bărbaţi. Ce trebuie să faci ca să ai o partidă de sex HOT

Distribuie

Dacă o relaţie a trecut de primii fiori, atunci aceste recomandări sunt binevenite. Odată ce apare rutina, trebuie să începem să învăţăm cum să reânviem flacăra pasiunii. Unele din aceste detalii picante le învăţaţi chiar de aici.

1. Rolurile

Rolul dominatorului şi al dominatei, dar şi al dominatoarei şi al dominatului rămân în topul celor mai excitante lucruri în sex. Este deja cunoscut faptul că bărbaţilor le place să domine, dar sunt şi mai excitaţi atunci când femeia îl domină până ajung la orgasm.

2. Linsul degetelor de la picioare

Laba piciorului este o zonă foarte erogenă a corpului uman, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Linsul degetelor de la picioare este considerat lucrul care este capabil să ducă direct la culmile plăcerii un bărbat. Mai nou, la New York, acest lucru a devenit o adevarată afacere, fiind deschise multe localuri în care bărbaţii plătesc aproximativ 200 de dolari numai ca să li se lingă degetele de la picioare.

3. Linsul perineului

Este vorba de acea porţiune de piele dintre testicule şi anus. Acest gest îi înnebuneşte pur şi simplu, provocându-le o plăcere enormă.

4. Plăcerea de a fi văzut

Voluntar sau poate involuntar, mulţi oameni îşi doresc, în taină, să fie văzuţi atunci când fac sex. Este valabil atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.


Distribuie
..