Învaţă despre INTIMITATEA în cuplu

Distribuie

Să fii onest unul cu celălalt nu presupune împărtăşirea fiecărui vis, gând, teamă sau fantezie cu jumătatea ta. Onestitatea este o sabie cu 2 tăişuri în orice relaţie. Trebuie să ştii ce să împarţi şi ce nu.

Ai dreptul la intimitate în orice relaţie. O părticică din viaţa ta poate rămâne secretă deoarece trebuie să păstrezi un gram de mister între voi doi. O parte a zile, ai voie să fii singură, cu gândurile tale, cu muzica ta preferată, etc.

Există motive perfect valide pentru care nu ar trebui să vă povestiţi chiar totul. Nu trebuie să scoţi la iveală momente jenante sau dureroase din trecutul tău. Nu trebuie să îi spui soţului/iubitului tău tot ce ţi-a povestit prietena ta cea mai bună şi nu trebuie să îl forţezi nici pe el să povestească tot ce se discută la o ieşire între băieţi. Există multe cupluri ce sunt împreună de ani bun şi au totuşi secrete pe care nu le-au împărtăşit cu partenerul.

Dacă există un secret pe care simţi că trebuie să îl spui iubitului tău dar nu eşti sigură dacă este pasul corect, fii atentă la propriile tale reacţii în această situaţie. Dacă simţi că inima îţi bate foarte tare şi respiraţia devine grea, clipeşti foarte des şi transpiri mult, acestea pot fi indicii că trebuie să spui ce ai pe suflet. Dacă păstrezi un secret din teama că va trebui să înfrunţi nişte consecinţe în relaţia ta, problema se complică, dar noi recomandăm mereu să spui ce ai pe suflet.Asemenea secrete pot fi de natura unor boli, întâlnirea pe ascuns cu alte persoane sau chiar chestiuni de natură financiară ce influenţează economiile ambelor părţi.

Dacă nu ţi-a răspuns la telefon aseară când a ieşit cu băieţii nu înseamnă nici că te minte, nici că refuză să vorbească cu tine. Dacă îţi spune că nu a auzit telefonul, este o scuză perfect credibilă şi trebuie să o iei ca atare. Bărbaţii îşi pierd atracţia faţă de femeile care sunt dependente de ei, de cele care devin manipulatoare şi care îi controlază la orice pas. Ei sunt atraşi de femeile care au încredere în puterea lor de seducţie iar verificarea telefonului şi apelurile necontrolate nu fac altceva decât să le arate că tu nu ai încredere în faptul că poţi ţine un bărbat lângă tine.

femeia.ro


Distribuie