De ce orgasmul femeilor este important pentru bărbaţi

Distribuie

Bărbaţilor le place la nebunie atunci când o pot satisface pe femeia de lângă ei. Orgasmul tău poate însemna pentru partener mai mult decât îţi imaginezi. Iar atunci când nu există, el este cel mai probabil demoralizat şi trist. De ce orgasmul femeii este atât de important pentru bărbaţi?

Cercetători de la Western University din Ontario, Canada, au efectuat un studiu pe această temă, care a fost publicat în revista de specialitate Journal of Sex Research.

Concluzia la care au ajuns cercetătorii este că barbatii sunt foarte satisfăcuţi din punct de vedere sexual atunci când se simt capabili să îşi conducă iubitele pe culmile plăcerii, scrie ele.ro. Ce le place bărbaţilor atunci când iubitele lor au orgasm şi ce stări le generează satisfacţia lor?

1. Se simt impliniţi

Ai văzut vreodată un tip imediat după ce a fost promovat la serviciu sau când echipa lui preferată de fotbal a câştigat un meci? Bărbaţii sunt dependenţi de realizări. Orgasmul tău este un scop pentru partener, aşa că se va simţi ca un campion atunci când ţi-l va oferi.

2. Se simt mai apropiaţi de partenerele lor

Orgasmul inunda corpul cu un hormon numit oxitocina. Popular, acesta se numeşte şi „hormonul legăturii”, pentru că, odată eliberat, te face să fii mai dragăstoasă şi, implicit, mai generoasă cu iubitul tău.

3. Apreciază spectacolul

Nu este ca şi cum ţi-ai încovoia spatele, ţi-ai musca buzele, ţi-ai încleşta degetele şi încorda coapsele atunci când bei apă! Este vorba despre un spectacol pe care el îl poate savura doar atunci când ai orgasm, aşa că este mereu nerăbdător să te aducă în acel punct al excitaţiei supreme.

4. Le plac sunetele produse de partenerele lor

Ca şi gesturile specifice orgasmului, tonul şi timbrul vocii tale sunt diferite atunci când guşti din placere. Eşti mai senzuală şi mai sexy şi aşa este şi vocea ta în acele momente intense!

5. Nu vor să rămână „datori”

Îşi doreşte ca tu să te simţi la fel de bine ca el, nici mai mult, nici mai puţin. Şi chiar dacă e conştient de faptul că poţi obţine orgasmul şi de una singură, vrea să fie implicat în aceasta acţiune. 

În cazul orgasmului, chiar este valabilă dorinţa lui de egalitate şi de reciprocitate în cuplu, iar entuziasmul său sexual creşte proporţional cu al tău.

6. Fericirea partenerelor e importantă pentru ei

De aceea îi place să îţi dăruiască flori, bijuterii sau alte cadouri mai mult sau mai puţin costisitoare. Se gândeşte la starea ta de bine, iar orgasmul este unul dintre acele lucruri pe care ţi le dăruieşte cu drag de fiecare dată.

7. Le place să îşi privească iubitele transformându-se

Pe măsură ce te exciţi, corpul tău se încălzeşte, iar sângele începe să-ţi pulseze mai intens. Pielea ta îşi schimbă culoarea, precum cea a unui cameleon, iar el pur şi simplu adoră să te privească înroşindu-te.

8. Sunt curioşi şi mereu impresionaţi

Bărbaţilor nu le vine să creadă că partenerele lor pot experimenţa orgasme multiple. Este o curiozitate pentru ei, o ciudăţenie pe care vor să o studieze până în cele mai mici detalii.


Distribuie
..