DE CE femeile părăsesc bărbaţii

Distribuie

Miturile conform cărora bărbatul este cel care părăseşte femeie nu mai sunt actuale şi s-au trasformat într-o combinaţie de gânduri şi particularităţi ale unui cuplu. Pe lângă faptul că există şi bărbaţi care părăsesc femeile, în perioada actuală, tot mai multe femei preiau iniţiativa şi îşi lasă iubiţii.

Unul din motivele pentru care femeile îşi lasă aşa zisa jumătate este legată de incapacitatea bărbatului de a lua decizii şi de a prelua iniţiativele.

Unei femei îi va fi întotdeauna dificil să fie alături de un bărbat care nu este capabil să conducă această relaţie. Iar când spunem „condus” ne referim la faptul că un bărbat puternic va fi întotdeauna cel care hotărăşte, gândeşte, analizează şi decide. Chiar dacă femeile iubesc să hotărască şi ele, se simt mult mai bine atunci când ştiu că se pot baza pe cineva.

Dacă o femeie nu vede în bărbatul de alături spirit de iniţiativă, mai devreme sau mai târziu, ea îl va părăsi.

Un alt motiv care poate fi considerat important, este faptul că bărbatul nu acordă atenţia necesară partenerei. O femeie cât n-ar fi de iubită, apreciată şi respectată, ea are nevoie de atenţie. Şi nu o atenţie oarecare, dar din partea partenerului.

Majoritatea femeilor care suferă de lipsă de atenţie, vor căuta această atenţie în altă parte, respectiv, vor pleca de lângă persoane care era alături.

Dat fiind faptul că banii nu aduc fericirea, dar ajută să-ntreţii iubirea, femeile au nevoie de stabilitate financiară. Un bărbat care nu va fi capabil să ofere femeii de alături tot de ce are nevoie, mai devreme sau mai târziu va avea de suferit.

Deşi multe femei nu sunt materialiste, lipsa finanţelor în familie va fi întodeauna un motiv de cearta, iar cearta este prietenă bună cu despărţirea.

Despre bărbaţii care înşeală putem discuta la nesfâşit. Există însă o categorie de femei care nu pot ierta trădarea. Din acest motiv ele sunt gata să-şi părăsească jumătatea.

Indiferent de motivele pentru care părăsesc bărbaţii, femeile demonstrează că merită respectate şi apreciate.


Distribuie
..