De ce este în stare o femeie BUNĂ LA PAT. Află dacă faci parte din această categorie

Distribuie

Când vine vorba de sex, femeile se împart în două categorii: cele care sunt catalogate drept „bune la pat” şi cele care nu ies în evidenţă cu nimic. Prima categorie stăpâneşte pe deplin arta seducţiei, nu numai cea din dormitor, ci şi în afara lui, în timp ce femeile care fac parte din a două categorie se mulţumesc doar să fie pasive, fără să se implice prea mult.

Iată câteva diferenţe între o femeie bună la pat şi una normală:

O femeie bună la pat ştie cum să îşi incite bărbatul dinainte de a face sex

Spre deosebire de o femeie nesigură pe sexualitatea ei, diva în pat ştie în orice moment cum să îi sporească libidoul bărbatului ei pentru a-i menţine viu interesul pentru ea. Atitudinea increzătoare, vestimentaţia sexy, discuţiile legate de sex şi diversificarea fac parte din arsenalul unei astfel de femei.

O femeie bună la pat ştie să îşi surprindă partenerul de fiecare dată

O altă diferenţă dintre cele două tipuri de femei se referă la emoţiile şi pasiunile pe care o iubită bună la pat ştie să i le stârnească de fiecare dată partenerului ei, scrie bzi.ro. O femeie pricepută îl va surprinde cu fiecare partidă de amor.

Fie că vorbim despre mişcări şi poziţii noi, tehnici de seducţie diferite sau abordări de preludiu incendiar, o zeiţă a sexului va reuşi să găsească diversitatea de care fiecare bărbat are nevoie.

O femeie bună la pat ştie să se joace

Îi aruncă o privire cu subînţeles, îi atinge uşor penisul, îl mangâie „fără să vrea” cu sânii pe spate etc. Femeia bună la pat este adepta principiului „cine se iubeşte, se tachinează”, iar ea nu ezit să se joace în acest fel cu iubitul ei.

Partenerul va fi cu siguranţă impresionat de o iubită care nu aşteaptă că el să facă totul de fiecare dată. Cheia este ca femeia să nu stea impasibila şi să aştepte totul de la bărbat şi să abordeze problema în mod diferit cât mai des posibil.

O femeie bună la pat vine cu idei noi

Orice bărbat apreciază o femeie cu iniţiativa în dormitor care vine cu idei noi aproape de fiecare dată. O astfel de persoană arată că este stăpână pe situaţie, sporindu-i şi mai mult dorinta sexuală a partenerului.

Fie că învată noi mişcări din filmele porno, le aplica pe cele din „Cele 50 de umbre ale domnului Grey” sau pur şi simplu le citeşte de pe internet, bărbatul în cauză va fi cum nu se poate mai fericit, iar viaţa sexuală a respectivului cuplu va fi pe cele mai înalte culmi.

O femeie bună la pat ştie cum să aiba orgasm

Un alt punct forte al celor care ştiu ce vor în pat este ca pun sexul pe primele locuri în ierarhia priorităţilor. Iar principalul beneficiu în urma acestui lucru este că învaţă să se descopere pe sine şi să aib orgasm de fiecare dată.

O femeie bună la pat ştie să dubleze plăcerea

O bună iubită ştie întotdeauna cum să mărească în intensitate plăcerea iubitului ei. De exemplu, atunci când se lasă penetrată de el, nu stă impasibilă şi îi stimuleaza zonele erogene pentru a-i intensifica plăcerea.

Fie că e îndrazneaţă şi îl ciupeşte uşor de sfârcuri sau că se mulţumeşte doar să îi treacă mâna prin par, o femeie bună la pat va folosi întotdeauna toate armele de care dispune pentru a-i oferi iubitului ei partida de sex a vieţii sale.


Distribuie