De ce bărbatul ejaculează prea repede şi ce soluţii există

Distribuie

Partidele de sex rapide și foarte pasionale sunt plăcute pentru ambii parteneri… dacă reușesc amândoi să ajungă la climax. În schimb, dacă partenerul tău termină prea repede și tu nu ai timp nici măcar să te încălzești, se înțelege de unde vine frustrarea. Bine că există atâtea soluții pe care le puteți folosi împreună.

Din ce cauze termină atât de repede

Motivele pot fi numeroase în cazul lui: fie este foarte excitat și nu reușește să întârzie ejacularea – ca și atunci când era adolescent și se afla la primele experiențe sexuale – fie sentimentele sale sunt prea intense și nu se poate concentra asupra actului sexual în sine.

Un alt motiv ar putea fi ejacularea precoce, însă ar trebui să ajungeți la această concluzie după ce încercați mai multe metode care întârzie momentul de final pentru el, scrie unica.ro.

Ce soluții există pentru întârzierea ejaculării

Una dintre cele mai simple lucruri pe care le poate face partenerul tău este să se oprească atunci când simte că se apropie rapid de ejaculare. Lasă-l preț de câteva momente să își revină, apoi puteți relua partida de sex. Dacă acest lucru nu merge sau simți că pe tine nu te avantajează cu nimic, mai puteți încerca și următoarele:

Prezervative

Prezervativul poate ajuta un bărbat să-și întârzie ejacularea, fiind că nu mai simte penetrarea la fel de intens ca atunci când faceți sex fără prezervativ. Un plus constituie prezervativele făcute special pentru a prelungi plăcerea în doi – conțin substanțe care îi amorțesc senzațiile, însă fără să intervină în menținerea erecției.

Inele pentru penis

Inelul pentru penis poate fi simplu, din plastic sau metal, ori cu vibrații, pentru stimularea clitorisului tău. Oricare variantă ați alege, inelul pentru penis se așază la baza organului masculin și poate ajuta la menținerea erecției mai mult timp și întârzierea ejaculării. În schimb, dacă partenerul tău nu este de acord cu astfel de accesorii în pat, ai putea pur și simplu să prinzi baza penisului său cu două degete și să strângi ușor, până se îndepărtează senzația că urmează să termine.

Preludiu mai lung

Un preludiu mai lung nu ar afecta timpul penetrării propriu-zise, însă te poate aduce pe tine la același nivel de excitare ca și el, astfel când faceți sex cu penetrare, să știți că puteți termina în același timp. În plus, un preludiu mai lung poate fi un exercițiu bun și pentru el: menține erecția mai mult, iar în timp se poate obișnui și cu un timp mai lung de penetrare, astfel că nu va mai termina la fel de repede.

Poziții sexuale în care el termină mai greu

Există și numeroase poziții de sex la care puteți apela atunci când vreți ca partidele de sex să dureze mai multă vreme. Pozițiile în care el stă în picioare sunt potrivite pentru astfel de momente, pentru că nu mai circulă la fel de mult sânge în regiunea sa intimă. Pe de altă parte, misionarul sau doggie-style nu sunt deloc indicate, pentru că sunt excitante și nu va putea să întârzie ejacularea.

Se masturbează înainte

O altă metodă pe care o poate încerca partenerul tău este să se masturbeze înaintea partidelor voastre de sex. Astfel, după ce își „revine” și poate avea erecție din nou, partida de sex va dura mai mult timp

Dacă niciuna dintre aceste metode nu funcținează, partenerul tău ar trebui să meargă la un medic specialist.


Distribuie
..