De ce ar trebui să aibă fiecare un „prieten cu BENEFICII”

Distribuie

Prietenul cu beneficii este acel bărbat cu care poți face sex, însă fără ca între voi să existe o relație de cuplu, acesta fiind beneficiul cel mai mare. Află ce înseamnă un astfel de bărbat în viața ta și care sunt avantajele.

Prietenia pe primul loc

Oricine trebuie să aibă prieteni apropiați, indiferent de vârstă și sex. Trebuie să existe o persoană care să-ți fie alături la bine și la greu, alături de care să te simți în largul tău – însă fără să existe și acea iubire pe care o simți față de un bărbat cu care îți dorești o relație. Un prieten cu beneficii este acel bărbat care îți este alături ca prieten, dar și ca partener de sex, iar astfel îți satisfaci și o altă nevoie, cea sexuală, scrie unica.ro.

Ești în siguranță

Nu ai timp de o relație de cuplu și poate nici nu îți dorești asta, dar sexul este o necesitate și are foarte multe avantaje. Iar un prieten cu beneficii înseamnă siguranță în același timp, pentru că îl cunoști și ai încredere în el, știi că te poți baza pe el atunci când este cazul, iar sexul este unul dintre acele cazuri.

Experimentezi mai mult

Pentru că te simți bine în compania lui, nici nu mai simți rușine, așa că îi poți propune numeroase experiențe de care tu nu ai avut parte până în acel moment, dar de care te poți bucura de acum înainte. Cu cât te simți mai relaxată și în largul tău, cu atât o experiență sexuală este mai plăcută.

Ai parte de libertate

Nu trebuie să treci prin etapele unei relații de cuplu – fără întâlniri în oraș, fără stres că nu știi cu ce să te îmbraci la X restaurant. Din contră, un prieten cu beneficii vine la pachet și cu comoditatea unui pat în care nu ai nevoie de ținute sofisticate. În plus, într-un anumit moment în viață poate nici nu ai timp de un partener de viață, așa că „amicul” este binevenit.


Distribuie