De câte ori pe săptămână TREBUIE să facem SEX

Distribuie

O întrebare pe care foarte multe cupluri și-o pun in mod constant, dar la care nimeni nu pare sa știe răspunsul este următoarea: de câte ori pe săptamana se face dragoste, în mod normal?

În medie, la ora actuală, un cuplu face dragoste de două sau trei ori pe săptămână. Cu toate acestea, aceste partide nu par să fie suficiente, deoarece se întâmplă ca aproape jumătate dintre bărbaţi să încheie actul sexual mai repede decât ar trebui.

Peste 40% dintre bărbaţi termină actul sexual în mai puţin de 5 minute, de fapt. Astfel, femeile rămân nesatisfăcute, iar partidele de sex nu contribuie neapărat la o viaţă sănătoasa nici fizic, nici în relaţie.

În medie, un bărbat are 11 erecţii zilnic. Din acest motiv, majoritatea bărbaţilor consideră că este foarte bine să facă dragoste de mai multe ori într-o zi.

Astfel, persoanele de 20 de ani fac dragoste de două sau trei ori pe săptămână, persoanele de 30 de ani tind să facă dragoste de maximum două ori pe săptămână, în timp ce oamenii trecuţi de 50 de ani abia dacă mai au parte de o partidă de sex pe săptămână.

Un adolescent cu vârsta cuprinsă între 18 şi 29 de ani are parte, în medie, de 112 partide de sex pe an. Între vârstele de 30 şi 39 de ani, persoanele răresc partidele de dragoste, ajungând la un număr aproximativ de 86 pe an. Odată cu împlinirea vârstei de 40 de ani şi până la 49, viaţa sexuală nu pare să difere aşa tare de cea din imediata tinereţe, întrucât numărul partidelor de dragoste ale acestor persoane ajunge la 69 pe an.

Cu toate acestea, numerele precedente sunt pur şi simplu estimative. Acest lucru implică faptul că unele persoane au parte de mai multe partide pe săptămână, în timp ce altele de mai puţine decât media. Totodată, aceste medii nu te ajută să realizezi de câte ori să faci tu dragoste. Toate persoanele sunt unice.

romaniatv.net.


Distribuie
..