Dacă nu eşti în relaţii, trebuie să renunţi la FACEBOOK. Descoperă MOTIVUL

Distribuie

Femeile singure ar trebui să renunţe la profilul de Facebook, deoarece „vieţile perfecte” ale prietenilor virtuali le afectează sănătatea, a avertizat un expert în relaţii. Zoe Strimpel, expert în relaţii, a declarat că site-urile de socializare abundă cu fotografii cu bebeluşi, dar şi cu imagini de la nunţi „perfecte” care provoacă invidie.

În timpul unei prelegeri ţinute la Cambridge’s Festival of Ideas, Zoe le-a îndemnat pe femeile singure să renunţe la profilul de Facebook. Aceasta a spus că renunţarea la profilul de Facebook va ajuta la „limitarea sentimentului delicios, dar dezgustător al voyeurismului, uşoară invidie, chiar şi narcisismul”.

Mai mult decât atât, Zoe a spus că femeile petrec prea mult timp monitorizând potenţialii pretendenţi online, scrie bzi.ro. Astfel, mulţumită acestei reţele de socializare pot afla numele părinţilor celor cu care vor să se întâlnească, detalii despre vacanţele lor, numele fostelor iubite, cu cine îşi petrec timpul liber şi multe alte informaţii.
Aceste detalii nu sunt sănătoase sau ajutătoare, mai mult decât atât dau impresia că bărbaţii aceştia sunt mai bine ancoraţi în viaţa reală, ceea ce este cu adevărat dăunător


Distribuie
..