Cuvintele MAGICE care te vor excita la maxim în timpul SEXULUI

Distribuie

O partidă de sex reuşită include în sine folosirea maximum de limbajul verbal. Cuvintele sporesc plăcerea şi declanşează reacţii incitante. Vocabularul din dormitor poate fi pe cât de perversă ţi-e imaginaţia.

Îţi descoperim câteva cuvinte magice care îţi vor intensifica plăcerea în pat.

„Uau!”

Replica are darul de a intesifica plăcerea sexuală. Asta pentru că , partenerul ca primi o doză de încredere în sine şi respectiv va face tot posibilul să te satisfacă.  Nimic nu va apropie mai mult în pat decât o exclamaţie sinceră, venită din inimă.

„Acum”

  „Acum” poate fi combinat diferit în timpul sexului:  „Te vreau acum!” sau „Ia-ma acum!”, maia ales când este spus prin surprindere.  Spune-i că îl vrei acum în timp ce vă dăruiţi tandreţuri.

„Mai mult!”

„Da, mai mult, mai mult! Aşa, nu te opri!”, sunt cuvinte care te vor face pe  tine şi pe iubitul tău să vă excitaţi la maxim, iar ceea ce va urma, cu siguraţă este demn de filmele XXX, iar tu vei experimenta ce înseamnă un orgasm multiplu.

„Da, acolo!”

În timpul sexului nu e loc pentru timiditate, simte-te absolut dezinhibată şi spune-i deschis unde să te atingă. „Da, atinge-ma acolo!” sau „Da, aşa, continuă, da!”, sunt doar câteva fraze care îl vor înnebuni de plăcere atât pe iubitul tău, cât şi pe tine.

„Mai tare!”

Când simţi că vă apropiaţi de orgasm, nu ezita să strigi: „mai tare!”, „aşa, iubeşte-mă mai tare!”. Astfel veţi avea un orgasm pe cinste.


Distribuie
..