Cum trebuie să SĂRUTE bărbatul, pentru a satisface o femeie

Distribuie

Sărutul pasional este considerat o artă. Nu e uşor să săruţi o femeie astfel încât ea să fie electrocutată de pasiune şi să nu mai uite niciodată acest sărut. Prin urmare, o editură americană a scos un fel de ghid în 1936, întitulat „The ART of KISSING”, care dezvăluie nişte lecţii pentru barbaţi ce trebuie să facă pentru a-şi săruta iubitele ca la carte.

Crtea explică în detalii (şi în imagini) tot ceea ce trebuie să cunoască un bărbat despre atingerile reciproce ale buzelor şi anume care sunt cele mai frecvente tipuri de sărut – cum ar fi „the dancing kiss”(sărutul în timpul dansului) sau „the vacuum kiss” (sărutul care îţi taie respiraţia) – dar şi cum să pregăteşti decorul pentru ca femeia să stea cât mai confortabil pe canapea (sprijinită de braţul ei), înainte să fie sărutată.

  Mau multe decât atât, bărbaţii care se conduceau după intruirile cărţii erau învăţaţi cum să „adulmece” corect parfumul din părul partenerei lor, dar mai ales cum să facă un comentariu cu privire la acest parfum. 

  În ghid se mai spune despre ideea că mărimea diferită a buzelor necesită o abordare de sărut diferită, ceea ce pare perfect logic. Tot la capitolul „tehnică”, în 1936 sărutul presupunea ca bărbatul să nu se concentreze pe centrul buzelor partenerei, ci să execute o mişcare de rotaţie, oprindu-se de cateva ori pentru a-i da un sărut ferm pe buze.

Ulterior, după turul complet al buzelor, bărbatul era sfătuit să îşi îndrepte imediat atenţia asupra centrului şi să savureze din plin.


Distribuie
..