Cum şi de ce SEXUL te face mai FRUMOASĂ

Distribuie

E cunoscut deja că sexul este benefic pentru organism. Toţi specialiştii spun că sexul este ca un elixir de întinerire. Dacă ai o viaţa sexuală activă atunci poţi să foloseşti mai puţin cremele antirid, pentru că ai o metodă mult mai eficientă de a îmbunătăţi funcţiile organismului.

1. Împiedică îmbătrânirea

În timpul sexului, hormonii stresului, care provoacă apariţia ridurilor sunt eliberaţi în organism în cantitate mare. De exemplu, betaendorfinele sunt eliberate în corp invadându-l, atunci când se atinge orgasmul şi în calea lui sterge urmele lăsate de soare, stres, încruntare.

 2. Face pielea catifelată

Nu-i aşa că după ce faci sex arăţi mai rumenă la obraji, iar ochii strălucesc? Sexul acţionează miraculos asupra aspectului pielii, asta pentru că, atunci când traspiri în mod natural, pielea eliberează nişte uleiuri naturale care fac pielea catifelată şi strălucitoare.

 3. Arăţi plină de viaţă

Sexul este o arternativă potrivită somnului. Astfel că atât în timpul somnului, cât şi în timpul sexului, organismul îşi încarcă bateria cu energie. Toate “chimicalele” eliberate prin orgasm în organism joacă rol de tranchilizante naturale, inducând un somn cu adevărat profund şi odihnitor.

 4. Sănătate curată

Sexul arde calorii, alimentează organismul cu energie, îmbunătăţeşte sistemul circulator şi implicit pe cel cardiac. Mai mult, sexul este considerat de unii specialişti, un sport pentru stimulare a minimum 30 de muşchi.

 5. Orgasmul este cel mai benefic

Chiar dacă nu-l atingi, corpul tău tot eliberează o mare parte din aceşti hormoni minunaţi pentru organism. De asemenea, poţi exersa orgasmul prin masturbare. O alta variantă este sportul care şi el, la rândul său, eliberează endorfine.


Distribuie
..