Cum se comportă jumătatea ta în pat, în funcţie de data naşterii

Distribuie

Numerologia te ajută să afli cum se comportă în pat iubitul tău.Trebuie doar să ştii data naşterii lui. Unica.ro îţi spune ce este „Calea vieţii”, cum se calculează şi ce spune despre el acest număr.

Ce este Calea Vieţii

În numerologie, Calea Vieţii este numărul obţinut prin adunarea cifrelor din data naşterii până se obţine un număr format dintr-o singură cifră.

Exemplu: dacă eşti născută pe 9.12. 2000. Se calculează astfel: 9+1+2+0+0+0=12 1+2=3, deci Calea Vieţi pentru tine este 3.

Calculează acest număr pentru iubitul tău şi află ce preferinţe are în materie de sex.

Numerele 1, 4, 8

Bărbaţii care au Calea Vieţii 1, 4 sau 8 sunt ambiţioşi, au calităţi de lider, iar uneori sunt cam egoişti. Vor să fie mereu pe primul loc în orice.

Când ajunge cu tine în pat, un astfel de bărbat vrea să-ţi arate că el este cel mai bun amant pe care l-ai avut vreodată şi că nimeni nu-ţi va mai oferi aceleaşi senzaţii minunate pe care ţi le oferă el. Evident, nu mereu reuşeşte să facă asta – depinde şi de „chimia” din cuplu – iar când nu te vede suficient de satisfăcută o ia personal, se supără şi se simte învins. Trebuie să ai mult tact ca să-l convingi că o partidă de sex nereuşită nu e un capăt de lume.

Pe de altă parte, deşi ar vrea să fie amantul perfect, iubitul tău rămâne în adâncul sufletului un egoist şi când nu se controlează, tinde să se ocupe mai întâi de plăcerea lui şi abia apoi de a ta.

Numerele 2, 6, 9

Bărbaţii care au Calea Vieţii 2, 6 sau 9 sunt oameni sufletişti, romantici, cu inimă mare şi mereu în căutarea armoniei. În dragoste sunt fideli şi caută relaţii de durată.

Nu concep sexul fără dragoste, dar asta nu înseamnă că sunt cei mai cuminţi în pat. Se dăruiesc cu trup şi suflet femeii iubite, fiind gata de orice pentru fericirea şi plăcerea ei.

Lângă un astfel de bărbat sexul este şi romantic, şi plin de pasiune, dar şi sălbatic. În pat este gata să facă orice îi ceri. Oricât de ciudat sau pervers ar suna dorinţa ta, acest bărbat nu va zice niciodată nu şi va încerca să-ţi ofere ce vrei, într-un fel sau altul. Pe de altă parte, aşteaptă acelaşi lucru de la tine. Consideră că atunci când doi oameni se iubesc, nimic din ce ar putea face în pat nu poate fi murdar sau greşit. Chiar dacă nu pare, sexul e foarte important pentru el într-o relaţie şi are un libido foarte dezvoltat.

Numerele 3, 5

Bărbaţii care au Calea Vieţii 3 sau 5 sunt comunicativi, curioşi, deschişi la minte şi le place să trăiască viaţa din plin. Sunt foarte libertini şi poate că de aceea nu sunt partenerii ideali pentru relaţii de lungă durată. Iubesc schimbările pe toate planurile vieţii, dar cel mai mult iubesc schimbările când vine vorba de sex.

Dacă ai un astfel de bărbat în patul tău trebuie să fii ca un cameleon pentru a reuşi să-l ţii lângă tine. Va trebui să treci de la sexul romantic la cel pasional sau chiar pervers, de la săruturi tandre la jucării sexuale şi bice.

Nu este nici pe departe genul care să rămână toată viaţa lângă o singură femeie, iar motivul principal este sexul. Iubeşte sexul şi vrea să îl încerce cu cât mai multe femei. Înşală adesea şi nu pentru că nu şi-ar iubi prietena sau soţia, ci pentru că nu poate rezista când vine vorba de amorul cu alta.

Numărul 7

Bărbaţii care au Calea Vieţii 7 sunt persoane profunde, inteligente, curioase, cu o aplecaţie către cercetare şi studiu. Chiar dacă pare un tocilar, trebuie să ştii că acest bărbat studiază şi sexul, aşa cum studiază alte domenii. Cel mai probabil, a citit multe despre sex şi cunoaşte în amănunt corpul feminin, dar şi reacţiile femeilor la diferite „mişcări”.

Practica îi place la fel de mult ca studiul şi, chiar dacă nu se laudă cu asta, probabil că are o bogată experienţă sexuală. Se observă din siguranţa gesturilor lui şi din felul cum se comportă prima oară când ajungeţi în pat. Ştie exact ce are de făcut şi poţi fi sigură că o să aveţi parte de sex ca la carte încă din prima.

De cele mai multe ori, însă, este prea preocupat de plăcerea ta ca să se mai gândească şi la a lui, aşa că riscă să rămână nesatisfăcut. Dacă vrei să aveţi o viaţă sexuală împlinită este bine să te ocupi tu mai mult de satisfacţia lui.

publika.md.


Distribuie
..