Cum să-ţi linişteşti sufletul după durerea unei despărţiri

Distribuie

Există relaţii care îşi au continuitatea toată viaţa şi relaţii care la o anumită perioadă se termină. Cât n-ar părea de ciudate, despărţirile sunt întotdeauna dureroase şi ne fac să suferim. Ei bine, vă propunem câteva sfaturi bune de urmat pentru a vă linişti sufletul după durerea unei despărţiri.

Fiecare din noi a trecut prin experienţa despărţirilor. Da, este o experienţă neplăcută, dar care ne învaţă câte ceva. Cânt tu eşti cea care rupe firul relaţiei, te simţi puţin mai bine decât partenerul tău. În cazurile în care relaţia nu mai merge şi partenerul tău ia această decizie, te simţi ofensată, supărată, trădată şi în acel moment toate visurile ţi se spulberă.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru ca partenerul tău să nu mai apară în viaţa ta, este să-l eviţi. Evită să-l suni şi să-l tot întrebi ce face, cum o duce. În aceeaşi ordine de idei, poţi şterge numărul lui de telefon.

Termină să mai plângi pe umărul prietenelor. Cu siguranţă ele te vor susţine, dar nu mai boci! Gata, nu-ţi aminti de el şi povesti clipele minunate pe care le-aţi petrecut împreună. Linişteşte-te şi fii o femeie adevărată. Ai amintiri frumoase? Atunci păstrează-le şi gata. Adu-ţi aminte că a fost o poveste frumoasă, dar în scurt timp vei avea parte de una şi mai frumoasă. Doar motivaţia personală face femeia să uite de durerea sufletească şi regrete.

Nu încerca să te învinovăţeşti. Chiar dacă partenerul tău a vrut să finanizeze această relaţie, vinovată nu eşti tu! Termină să-ţi faci reproşuri şi să încerci să rezolvi sutuaţia. Aminteşte-ţi că cel care te iubeşte cu adevărat, îţi va ierta greşelile. Dacă fostul tău iubit ar fi ţinut la tine atât de mult precum spunea, nu avea să pună capăt acestei relaţii. Gândeşte-te la aceste lucruri şi realizează că el nu-ţi este partenerul adevărat.

Gândeşte pozitiv, gândurile bune sunt întotdeauna un antidot bun. Împrieteneşte-te cu oameni noi, aceştia te vor ajuta foarte mult să uiţi de fosta relaţie şi să te distrezi.

Ai încredere în sine, eşti o femeie puternică şi vei reuşi!


Distribuie
..