Cum să te desparţi de partenerul tău, în funcţie de ZODIE

Distribuie

Despărțirile sunt dificile, indiferent dacă tu ești cea care le inițiază sau nu. Și, tocmai pentru că e atât de dificil, uneori e foarte bine să înveți cum poți comunica asta mai ușor și cum să fii pregătită pentru reacția pe care o va avea partenerul tău. Trebuie doar să alegi calea cea mai puţin dureroasă. Vezi mai jos cum se va comporta, în funcţie de zodie.

Citește ca să te poți pregăti pentru momentele care vor urma după „Trebuie să vorbim”:

Berbec

Berbecul are un temperament iute, dar reușește să treacă peste veștile proaste mai rapid decât alte zodii. Așteaptă-te la o izbucnire, indiferent cât de frumos îi spui că vrei să vă despărțiți. Spune-i că e vorba de tine, nu de ei și explică-i faptul că ai nevoie de libertate, nu le face o listă cu toate defectele. Așteaptă până după despărțire pentru a avea un nou iubit, sau vei avea parte de o ceartă-monstru, scrie fabuloase.ro.

Taur

Bărbații născuți în această zodie sunt recunoscuți pentru încăpățânare: odată intrat într-o relație, va sta cu tine orice s-ar întâmpla. În afară de cazurile extreme, când e forțat, Taurul preferă rutina confortabilă unui haos plin de schimbare. Așteaptă-te să nu accepte. Discută cu el din timp, până când devine o decizie mutuală. Vei întâlni mai puțină rezistență din partea sa dacă sunteți de acord în privința lucrurilor care nu merg.

Gemeni

Gemenii vor începe să reia conversațiile avute cu tine în minte, încercând să descopere cum s-ar fi putut petrece lucrurile diferit. Alege-ți cuvintele cu grijă și răspunde la toate întrebările lor. Dacă vor înțelege, vor reuși și să treacă peste ce s-a întâmplat. Se vor calma povestind toate detaliile relației unei terțe persoane, dar acordă-le acest drept, pentru că pe ei asta îi ajută.

Rac

Racii formează legături adânci cu partenerele lor și nu se desprind ușor. Chiar dacă nu sunteți perfecți unul pentru celălaltă, sensibilul Rac are nevoie de tine. Dacă îi spui că va avea întotdeauna un loc special în inima ta, va trece peste despărțire mai ușor. Nu te aștepta, însă, să deveniți prieteni chiar imediat după aceea.

Leu

Ca să eviți să rănești legendara mândrie a bărbatului din Leu, scoate-l la o cină în oraș. Mulțumește-le pentru tot ce au făcut pentru tine înainte de a le spune că vrei să vă despărțiți. Dacă te simți neglijată sau ai reproșuri pentru el, spune-i, cu tact, că nu mai sunteți potriviți unul pentru celălalt. El va fi încântat că i-ai permis să devină demn și nu te va judeca la fel de aspru.

Fecioară

Încearcă foarte mult să te facă fericită și să îți rezolve problemele, uneori fără să înțeleagă că se străduiesc prea mult. Dacă au oferit prea mult sau te critică prea mult, explică-i ce te deranjează ca să faci despărțirea mai ușoară. Dacă, însă, și tu ești Fecioară, rezistă imboldului de a-i detalia lista lungă cu motivele despărțirii, nu mai are niciun sens, în afară de a-l răni.

Balanță

Pentru Balanță, un semn zodiacal pentru care relația de cuplu înseamnă totul, o despărțire e o adevărată traumă. Vor încerca să te convingă să rămâi cu ei, sperând că veți trece peste toate problemele. Mergi la consiliere de cuplu cu ei dacă te roagă. Dacă nici asta nu funcționează, spune-le că nu e corect ca voi amândoi să stați într-o relație care nu mai merge, apelând la simțul echității Balanței.

Scorpion

Nu toată lumea poate avea o relație cu intensul, pasionalul și foarte solicitantul bărbat din Scorpion. Dacă nu te mai simți bine alături de ei, spune-le, pentru că, odată ce consideră că le aparții, e greu să te desparți de ei. Nu îi trăda și nici nu îi înșela, pentru că vor încerca să se răzbune crunt pentru asta. Vorbește-le cinstit, fii curajoasă și menține-ți hotărârea.

Săgetător

Dacă îi oferi unui bărbat din Săgetător o „lesă” suficient de lungă, asta le va satisface dorința de libertate. Dar dacă vrei mai multă intimitate sau implicare în relație decât oferă ei, explică-le că nu sunteți compatibili. Fii pregătită pentru o scenă, pentru că vor exploda, dar le va trece destul de rapid.

Capricorn

Dacă ai un plan pus la punct pentru despărțire, așa îi arăți bărbatului născut în Capricorn că ești serioasă. S-ar putea să nu își arate sentimentele, dar nu se lasă convinși ușor și îți oferă numeroase argumente ca să încerci încă o dată. Chiar dacă simți că nu a fost suficient, mulțumește-le pentru tot ce ți-au oferit în timpul relației și vă veți putea despărți prieteni.

Vărsător

Vei vorbi pe limba lor dacă le vei spune că ai nevoie de o libertate mai mare. Nu sunt deloc premianți la capitolul intimitate și știu și ei asta, așa că nu e nevoie să le-o mai spui. Sunt prieteni buni și, probabil, se vor bucura să rămâneți amici. Nu interpreta o relație degajată drept una lipsită de sentimente. Încurajează-i să și le exprime, asta le face bine.

Pești

Vor rămâne lângă tine mereu dacă au impresia că ai nevoie de ei. Drept urmare, primul pas ar fi să îți descoperi independența. Apoi spune-le Peștilor cât de mult ții la ei, dar că trebuie să mergi mai departe. Dacă te-au ridicat pe un piedestal, nu te teme să îți arăți adevărata personalitate, dar fără să le rănești sentimentele.

 


Distribuie
..