Cum să NU te comporţi la o întâlnire romantică

Distribuie

Femeile, mai mult decât bărbaţii adoră întâlnirile romantice. Cât nu ţi-ar părea de perfectă seara şi cât de mult nu ai vrea să mulţumeşti partenerului, există o serie de lucruri, pe care nu trebuie să le faci la prima întâlnire.

O întâlnire romantică presupune o pregătire mai minuţioasă şi fiecare partener este implicat mai mult. Specialiştii recomandă câteva lucruri care sunt interzice la astfel de întâlniri.

Nu te aştepta la NIMIC- de vreme ce ai aşteptări, vei avea şi dezamăgiri. Tot ce trebuie să faci e să priveşti, să asculţi, dar fără să aştepţi. Lasă totul să meargă de la sine şi vei avea parte de surprize spectaculoase. Dacă insişti şi ai totuşi aşteptări…aşteaptă-te la ceea ce e mai rău. Aşa poate vei fi plăcut surprinsă.

La o întâlnire romantică nu te plânge. Oricât de mult nu ai încerca, nu vei schimba situaţia. Nimeni nu va fi bucuros să te asculte şi nici să te ajute, cel puţin la primele întâlniri.

Înainte de o întâlnire romantică, nu-l suna, nu-i scrie partenerului email-uri. Chiar dacă ţi se pare greu, dacă îl suni, asta presupune că tu conduci. Cu alte cuvinte, tu faci show-ul.

Dacă parternerul tău spune ceva şi nu eşti de acord, nu deschide gura. Nu trebuie să te cerţi sau să demonstrezi că ai dreptate. Fii o femeie puternică şi doar ascultă, stai calmă şi priveşte. Nu e normal să te angajezi într-o dispută doar pentru a demonstra ceva. Ai răbdare, va veni şi vremea ta.

foto:self.com

Dat fiind faptul că oamenii sunt fiinţe umane, nu trebuie să ai încredre în nimeni. Deseori vei fi dezamăgită, iar tu trebuie să te gândeşti că a avea încredere în sine este foarte greu, uneori chiar imposibil.

Dacă relaţia dată este o aventură de-o noapte sau ceva cu care ai fost iniţial de acord, atunci ai grijă să nu-ţi fie rănite sentimentele şi să încurci lucrurile. Dacă unul din voi îşi doreşte o relaţie pe termen lung, iar celălalt doar o noapte de pomină, unul din voi va rămâne rănit. Ai grijă să nu fii tu asta şi pune-ţi întrebarea: trebuie să rişti?

Înainte de a merge la o întâlnire romantică, gândeşte-te dacă trebuie să-ţi faci obligaţii faţă de relaţie. Dacă îţi faci obligaţii faţă de o persoană, vei sfârşi prin a fi dezamăgit, deoarece începi să ai aşteptări.

Chiar dacă seara nu a reuşit sau pur şi simplu nu-ţi convine ceva, nu pleca prea repede. Dacă bărbatul respectiv nu e ceea ce cauţi, vei avea ceva de câştigat: te va învăţa ceea ce-ţi place şi ceea ce nu-ţi place. Gândeşte-te la acest lucru ca la o repetiţie pentru adevărata relaţie.


Distribuie