Cum să îți păstrezi vaginul TÂNĂR

Distribuie

Nu doar fața este afectată de semnele îmbătrânirii, ci și părțile tale feminine. Află ce poți face pentru a-ți păstra vaginul tânăr.

Ginecologii nu le spun femeilor că organele lor sexuale vor fi afectate de îmbătrânire, iar când acest lucru devine vizibil, multe au un șoc, potrivit dr. Karen Boyle, expertă în sănătate sexuală feminină, citată de yahoohealth.com.

Încă de la 20 de ani, labiile exterioare și muntele Venus încep să piardă din grăsime și să se lase, așa cum se întâmplă și cu sânii sau cu pielea de pe față. Aceste modificări sunt însoțite și de schimbări în interior, iar pe măsură ce ajungi la menopauză, membrana vaginului se subțiază, fluxul de sânge din zonă scade, iar mușchii se slăbesc.

Psihologii atrag atenția că îmbătrânirea vaginului afectează serios viața sexuală. Un studiu recent, apărut în publicația trimestrială „Psihologia femeilor”, a constatat că femeile care nu erau mulțumite de cum arătau organele lor sexuale nu erau satisfăcute în pat și nu aveau încredere în ele.

Îți poți întineri vaginul apelând la chirurgie, dar sunt și câteva metode tradiționale, care te vor ajuta să încetinești procesul de îmbătrânire.

www.unica.ro


Distribuie
..