Cum să îţi foloseşti mâinile în timpul unei partide de SEX

Distribuie

Conform zicalei: „Ce-i în mână nu-i minciună“, nu scăpa ocazia de a dovedi cât eşti de îndemânatică în momentele fierbinţi.

Bărbaţii sunt foarte senzoriali, mai mult decât femeile. Dacă unei femei jocul cu degetele poate să i se pară „sărăcuţ“ în comparaţie cu îmbrăţişarea şi contopirea pe care o simte atunci când iubitul ei o penetrează viguros, pentru un bărbat e altfel. El poate aprecia un „hand job“ bine executat până la capăt. Dar cum puterea e în mâinile tale, tu decizi cât de departe vrei să mergi cu jocul…

Lubrifiantul e de bază

Penisul e o zonă extrem de sensibilă, nu degeaba şi-l ţin băieţii cu ambele mâni când e lovitură liberă la fotbal. Ar fi o cauză de regret să te apuci să-l mângâi cu mânile uscate. Vei avea nevoie, în orice caz, de un lubrifiant. În general, există trei feluri de substanţe alunecoase, tu alegi de care dintre ele ai nevoie. Pot fi pe bază de apă, de ulei sau de silicon. Dacă nu folosiţi prezervativul, poţi să-l alegi pe oricare. Dacă, însă, după ce-i arăţi ce ştii să faci cu mâinile, vreţi să tre-ceţi la lucruri mai serioase, vei alege un lubrifiant pe bază de apă – restul nu sunt compatibile cu latexul prezervativului. Dacă vrei să exersezi cu un dildo înainte de a pune mâna pe un penis adevărat, află că lubrifianţii pe bază de ulei sau silicon atacă orice jucărie sexuală. În concluzie, uleiul de măsline este doar pentru iubitul tău fidel, cu care faci dragoste fără nicio oprelişte… La fel şi dacă are de gând să-ţi arate ce degete măiastre are – clitorisul este chiar şi mai sensibil decât glandul lui, lucru de care ar trebui să fie perfect conştient.

Manevre pentru tine…

Începe prin a prinde penisul de la bază cu toată mâna. Urci către vârf, aluneci cu palma de-a lungul glandului şi exact atunci începi mişcarea cu mâna cealaltă… şi tot aşa. Simplu şi la obiect. E foarte uşor să-ţi dai seama dacă ai nimerit ritmul şi atingerea potrivite, pentru că îl ai pe iubitul tău sub ochi. Cheia succesului e repetiţia neobosită. Şi când vezi că se îngroaşă gluma, schimbi. De exemplu, prinzi glandul între cele două palme şi îl presezi uşor. Apoi, aluneci către bază, în două variante alternative: poţi să rămâi cu palmele aşa cum sunt sau poţi să le roteşti uşor, ca şi cum ţi-ai freca mâinile de bucurie… Şi de jos în sus, bineînţeles. Şi de la capăt. (Recomand ca acest text să fie citit cu voce tare de o prietenă în timp ce tu exersezi cu un dildo. O să vă distraţi maximum şi rămâneţi şi cu învăţăminte preţioase.) O idee bună de ţinut minte este să încerci să-i oferi cu mâinile senzaţia pe care o are el atunci când te penetrează vaginal. Plusul vine din aceea că vaginul stă mereu în aceeaşi poziţie, pe când mâinile pot varia la nesfârşit. E ca şi cum s-ar da într-un carusel în care se învârteşte şi scaunul, şi roata mare. Cu cât mai multe idei îţi vin, cu atât mai interesant va fi pentru amândoi.

…şi manevre pentru el

Ca să menţinem terminologia englezească, o să-i spunem şi noi „fingering“ acţiunii bărbatului de a stimula manual o femeie. Trebuie să ştii că pentru el această activitate este extrem de excitantă, pentru că e înnebunit după explorarea adâncimilor… tale. Numai să fie extrem de conştient de faptul că, dacă nu alunecă, nu va face decât să te chinuie.
Şi aici, lubrifiantul e de bază. Cu o singură excepţie: dacă o face în timpul sexului oral. Atunci poţi să-i sugerezi ce vrei, conducându-i mâna către punctul care te interesează. În acele momente, probabil că deja eşti destul de umedă în mod natural, iar cantitatea inerentă de salivă de la „locul faptei“ va salva situaţia. Nevoia lui de a descifra misterul zonelor tale nevăzute poate atinge culmi neaşteptate – că de n-ar fi, nu s-ar povesti niciodată despre „fisting“. Este o manevră prin care întreaga mână este introdusă în vagin. Sună extrem, dar există şi persoane care o savurează.
Poziţia iniţială se numeşte „silent duck“ („răţuşca tăcută“) – pentru că degetele se adună laolaltă ca şi cum ar fi un cioc de raţă. Şi apoi se introduc încet în vagin. Dacă mâna e foarte alunecoasă şi ştie cum să se insinueze din ce în ce mai adânc, nici nu ştii când a dispărut înăuntru!

…şi din nou pentru tine

Nimic nu poate să te înveţe mai bine ce-ţi place şi de ce ai nevoie ca propriile tale explorări. 95% dintre femeile care se masturbează ajung la orgasm în mai puţin de cinci minute! Cât despre tehnicile de masturbare, cele mai amuzante în această direcţie sunt revistele pentru bărbaţi, care inevitabil ajung la recomandarea: „Fă aşa şi vezi dacă femeii tale îi place“… Sunt femei care îşi ating clitorisul cu mişcări circulare ale degetelor, şi altele care preferă o stimulare rapidă, ca un tremolo. Unele cărora le place să introducă şi un deget – sau mai multe – de la cealaltă mână, şi altele care nici nu se ating, ci ajung să juiseze doar prin presiunea poziţiei picior peste picior! Femei cărora le place să o facă pe burtă, şi altele care se masturbează în baie…

unica.ro.


Distribuie
..