Cum să-i pregăteşti iubitului tău un Valentine’s Day perfect, în fucţie de zodie

Distribuie

Se apropie Valentine’s Day, ceea ce înseamnă că te confrunţi cu o dilemă: să-i pregăteşti ceva special, ieşit din comun, pentru a-l impresiona sau pur şi simplu să faceţi o ieşire romantică şi să-i dăruieşti ceva din suflet? Pentru multi, Valentine’s Day este o zi ca oricare alta, şi nu pun mare preţ pe cadouri scumpe sau ieşiri extravagante.

 Pentru a te asigură că nu dai greş în ceea ce-l priveşte pe iubitul tău, trebuie să ştii ce îşi doreste. Analizează-i trăsăturile tipice zodiei lui şi descoperă cum să-i pregăteşti cel mai grozav Valentine’s Day.

Berbec – Berbecul este adeptul surprizelor, el îşi doreşte ca totul să fie spontan. Nu te obosi să-i cumperi cadouri scumpe, pe care le va lăsa într-un dulap, acasă, ci mai degrabă încearcă să fii mai inspirată şi să-i propui ceva pe moment. Orice fel de activitate poate fi privită cu ochi buni de iubitul tău, mai ales dacă nu trebuie să-şi facă griji că nu este îmbrăcat corespunzator.

Taur – Taurul este foarte gurmand, şi fără doar şi poate, o zi perfectă pentru el este aceea în care tu îi găteşti ceva special. Aşadar, este suficient ca de Valentine’s Day să-i pregăteşti o cină romantică, la tine acasa, urmată de o partidă de sex foarte intensă. Iubitul tău te va adora. Atenţie, nu uita de vinul roşu.

Gemeni – Bărbatul Gemeni adoră să fie în centrul atenţiei şi să vadă că depui un efort pentru a-i face pe plac, ceea ce ar putea să-l facă puţin insensibil. Însă, dacă vrei să-i pregăteşti ceva cu adevărat special de Valentine’s Day, încearcă să-i faci un cadou personalizat, prin care să se vadă efortul depus de tine.

Rac. Oferă-i ceva care să-i dea încredere în relaţia voastră şi siguranţă. Ce-i drept, la magazin nu se găsesc certitudini sau certificate de garanţie pentru sentimente. Dar fă-l să se simtă iubit, oferă-i timpul tău, oferă-i o declaraţie de dragoste însoţită de un cadou simbolic, dar pe care îl poate păstra.

Leu – Este cert că bărbatul Leu adoră lucrurile extravagante, iar un cadou pentru el trebuie să fie unul de proporţii. Totuşi, daca nu vrei să dai greş, cumpărându-i ceva care probabil nu îi va folosi, ai putea să optezi pentru o brăţară din argint, înscripţionată cu numele lui, sau un ceas pe care să înscripţionezi un mesaj de genul “Numai timpul ne poate desparţi”, şi în mod sigur vei reuşi să-i atingi sufletul Leului amator de lux şi opulenţă.

Fecioară – Bărbatul Fecioară este ceva mai practic, iar la prima vedere poate părea mai greu de mulţumit. Cu toate că nu pare genul care să “se dea în vânt” după romantism, asta nu înseamnă că nu i-ar plăcea o zi mai deosebită. Pregateşte-i o cină romantică, însoţită de un cadou simplu, dar de efect, şi în mod sigur iubitul tău te va adora.

Balanţă – Bărbatul Balanţă este foarte atent la detalii şi este genul de bărbat care nu iese din casă dacă nu este convins de felul în care arată. Aşadar, ai putea să ţii cont şi de această manie a lui de a fi mereu îngrijit şi să-i oferi un set de cosmetice de lux sau să mergeţi la o sesiune de masaj în cuplu.

Scorpion – Este cunoscut faptul că bărbatul Scorpion are o pasiune pentru sex, aşa că nu ar fi o ideea rea dacă îi vei pregati un “turneu” de sex. Puteţi încercă poziţii noi, eventual poţi să-i propui şi câteva poziţii din Kama Sutra. Nu uita să porţi o lenjerie sexy şi să pregăteşti atmosfera, în mod sigur iubitul tău te va adora.

Săgetător – Bărbatul Sagetator adoră să călătorească şi să colecţioneze tot felul de lucruri, aşa că de Valentine’s Day ai putea să-i oferi o călătorie în afara ţării, scrie expresspress.ro.  Poţi opta pentru Paris, oraşul îndrăgostiţilor, de unde în mod sigur vă veţi întoarce cu o groază de amintiri frumoase şi cu numeroase suveniruri chic.

Capricorn – Bărbatul Capricorn este foarte practic, aşa că nu te gândi să-i faci un cadou care să nu-i foloseasca la nimic sau care, mai rău, să-l enerveze. Renunţă la ideea de a cumpăra obiecte decorative, ursuleţi de pluş sau diverse lucruri aromate, pentru că în mod sigur nu îi va plăcea. Dacă vrei să-i oferi ceva special de Valentine’s Day, încearcă să afli de ce are nevoie.

Vărsător – Vărsătorul este adeptul cunoaşterii, şi în mod sigur va aprecia un cadou sau o experienţă din care poate afla lucruri noi. Nu trebuie să te chinui să pregăteşti ceva pompos de Valentine’s Day, este suficient să-i oferi o carte, a unui autor preferat, sau să faceţi o vizită la diferite muzee, în mod sigur îl vei impresiona.

Peşti – Bărbatul născut în zodia Peşti este un romantic incurabil şi în mod sigur va aprecia orice gest sau dar venit din suflet. Nu trebuie să te gândeşti la destinaţii scumpe sau la cadouri extravagante, poţi să-i scrii un mesaj de dragoste şi să-i propui o seară romantică, în care să serviţi un pahar de vin şi să staţi la poveşti.


Distribuie
..